• Nieuw
Anwen Hair We Are Hoog poreus haarmasker 200 ml

Anwen Hair We Are Hoog poreus haarmasker 200 ml

€ 9,40
Inclusief belasting
118180

Masker voor hoog poreus haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal

Anwen Hair We Are Hoog poreus haarmasker 200 ml

Het haarmasker met hoge porositeit is een geavanceerd product dat het evenwicht van PEH (eiwitten, verzachtende middelen, bevochtigingsmiddelen) in de haarverzorging ondersteunt. Het masker, afgestemd op de behoeften van hoog poreus haar, heeft een rijke formule die bij regelmatig gebruik, één keer per week, de conditie en het uiterlijk van het haar zichtbaar verbetert.

Belangrijkste ingrediënten en werking:

- Gekationiseerde tarweproteïnen: regenereren effectief de haarstructuur, dankzij de positieve lading die wordt gecombineerd met het negatief geladen haaroppervlak, waardoor een duurzame reconstructie en een gezond uiterlijk wordt gegarandeerd.

-Hyaluronzuur in kationische vorm: hydrateert het haar diep en houdt water vast in de structuur, wat langdurige hydratatie garandeert.

mango , vlierbessenolie, fytosterolesters van Abessijnse olie: natuurlijke verzachtende middelen rijk aan vitamines en vetzuren die de haarschubben glad maken en hun elasticiteit vergroten.

-Liposomale ceramiden: Herbouwen en versterken de haarstructuur, waardoor het gezonde uiterlijk wordt hersteld.

Artisjokextract: Beschermt het haar tegen schadelijke externe factoren, verbetert de glans en heeft antioxiderende eigenschappen.

Het masker werkt als een "haarversterker", regenereert het haar en geeft het een gezonde uitstraling en zachtheid. Perfect voor één keer per week gebruik om uw haar te voorzien van intensieve regeneratie en bescherming.

HOE TE GEBRUIKEN

Kam het masker in gewassen haar waar geen overtollig water meer in zit. Zet ze vast met de tulband van Anwen en laat ze 15-30 minuten staan. Spoel het masker vervolgens grondig af met lauw water. Droog en style je haar zoals gewoonlijk.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Behentrimoniumchloride, Sambucus Nigra Zaadolie, Mangifera Indica Zaadboter, Tapiocazetmeel, Crambe Abyssinica Zaadolie Fytosterolesters, Dimethicon, Hydroxypropyltrimonium Gehydrolyseerd Tarwe-eiwit, Fosfolipiden, Sphingolipiden, Glycolipiden, Hydroxypropyltrimoniumhyaluronaat, Cynara Scolymus Bladextract, Polyglyceryl -3 Capraat, propaandiol, pentyleenglycol, gluconolacton, Calcium , parfum, dipropyleenglycol, siliconen quaternium-22, glycerine, natriumbenzoaat, fenoxyethanol, benzoëzuur, cocamidopropylbetaïne, dehydroazijnzuur. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118180
veel

Specifieke referenties

EAN
5905090848295

Anwen Hair We Are Hoog...

€ 9,40
group_work Cookie toestemming