• Nieuw
Fitocosmetics Teer anti-roos haarshampoo met jeneverbesolie 270 ml

Fitocosmetics Teer anti-roos haarshampoo met jeneverbesolie 270 ml

€ 3,70
Inclusief belasting
118207

De shampoo bestrijdt roos effectief en versterkt het haar, waardoor het een gezonde uitstraling krijgt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal

Fitocosmetics Teer anti-roos haarshampoo met jeneverbesolie 270 ml

Anti-roos teerhaarshampoo is een product voor alle haartypes, dat roos effectief bestrijdt en het haar versterkt, waardoor het een gezonde uitstraling krijgt. De formule op basis van natuurlijke ingrediënten zoals berkenteer, jeneverbesolie en salie heeft een reinigende, voedende en stimulerende werking op het haar en de hoofdhuid. Berkenteer, bekend om zijn antiseptische eigenschappen, helpt roos te bestrijden, reguleert de werking van de talgklieren en stimuleert de bloedcirculatie, waardoor de haarzakjes worden versterkt. Jeneverbesolie voedt het haar, verbetert de structuur en voegt vitaliteit toe, terwijl salie de hoofdhuid hydrateert en verlichting brengt.

Belangrijkste ingrediënten:

-Berkenteer: Een bekende folk remedie tegen roos, versterkt het haar, stimuleert de bloedsomloop en reguleert de talgafscheiding.

-Jeneverbesolie: Verbetert de haarstructuur, versterkt en voedt het.

-Salie: Hydrateert de hoofdhuid en heeft een verzachtende werking.

Effecten van gebruik:

-Gezond, sterk en glanzend haar.

-Vermindert roos en verfrist de hoofdhuid.

-Versterkte haarzakjes en stimulatie van de haargroei.

Teershampoo zorgt voor een intensieve verzorging die het haar versterkt, dichtheid geeft en roos voorkomt. Een ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar natuurlijke oplossingen voor een gezonde hoofdhuid en haar.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de shampoo aan op vochtig haar, laat schuimen en was vervolgens af met warm water. Herhaal de handeling indien nodig.

SAMENSTELLING

Aqua , Sapindus Mukurossi Peel Water , Cocamidoproyl Betaïne, Aesculus Hippocastanum ( Chestnut ) Zaadextract, Cocamide DEA, Glycereth-2, Cocoaat, Natriumlaureth 5 carboxylaat, Glycerine, Salvia Offcinalis Essentieel Extract, Oleum Rusci, Juniperus Communis Fruitolie, Maris Sal, Parfum, Glicoldistearaat, Melkzuur, Benzoëzuur, Sorbinezuur, Benzylalcohol, Saccharomyces Cerevisiae Extract, CI 45380. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118207
veel

Specifieke referenties

EAN
4751042821936

Fitocosmetics Teer...

€ 3,70
group_work Cookie toestemming