Ziaja Cacaoboter gladmakend masker voor droog en beschadigd haar 200 ml

€ 2,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Dostępny

familie :'Nunito Sans', schreefloos;font-size:14px;background-color:#ffffff;">

Product beschrijving

Het crèmemasker maakt de beschadigde haarstructuur perfect glad. Regenereert diep zonder onnodig te belasten. Voorkomt haarbreuk en gespleten punten. Geeft ze een verzorgde, gezonde uitstraling. Biedt langdurige conditionering.

Cacaoboter verzorgt de huid en het haar effectief, heeft een gladmakend effect en beschermt tegen overmatige uitdroging. Het is een zachte stof voor het milieu. Provitamine B5, of D- panthenol , heeft een hoge affiniteit voor haarkeratine. Het proces van pro-vitamine B5 penetratie in de haarstructuur is zeer effectief, ook tijdens het wassen. Creëert een dunne, flexibele beschermende film op het haaroppervlak. Het heeft een hydraterende werking, ongeacht de weersomstandigheden, het voorkomt dat het haar en de hoofdhuid uitdrogen. Geeft het haar zachtheid, flexibiliteit en elasticiteit.

Sollicitatie

Voor droog en beschadigd haar.

Gebruik

Breng het masker aan op nat haar. Masseer in en laat ca. 5 minuten intrekken. Grondig spoelen. Wij raden het gebruik van shampoo en conditioner met cacaoboter aan als uitgebreide gladmakende verzorging.

Extra informatie

Dermatologisch en allergologisch getest.

02855
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901887027720

Ziaja Cacaoboter gladmakend...

€ 2,90
group_work Toestemming voor cookies