Ziaja Med Shampoo tegen haaruitval 300 ml

€ 3,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Dostępny

familie :'Nunito Sans', schreefloos;font-size:14px;background-color:#ffffff;">

Product beschrijving

Ziaja Med Strengthening treatment is een gespecialiseerde shampoo die is ontwikkeld voor overmatig haarverlies, maar ook voor problemen zoals: seborrheic dermatitis, roos en hormonale onbalans. De cosmetica is gemaakt op basis van witte lupine-eiwitten, die haaruitval effectief voorkomen.

De cosmetica werkt door de conditie van het haar te verbeteren, de weerstand tegen beschadiging te vergroten, het proces van haaruitval te remmen, de haarzakjes te versterken en te stimuleren en de microcirculatie van de hoofdhuid te stimuleren. Daarnaast reinigt en verzorgt het het haar en de hoofdhuid. Het wordt speciaal aanbevolen voor de verzorging van door styling beschadigd haar, vrouwen in de menopauze en mensen met beginnende kaalheid. De shampoo is zacht voor de hoofdhuid en kan gebruikt worden door personen vanaf 14 jaar.

Sollicitatie

Voor haar dat uitvalt, met problemen van seborrheic dermatitis.

Gebruik

  • Breng shampoo aan op nat haar.
  • Masseer gelijkmatig tot schuim.
  • Grondig spoelen, herhaal de handeling.
  • Kan dagelijks gebruikt worden.

Ingrediënten (INCI)

Aqua ( Water ), natriumlaurethsulfaat, cocamidopropylbetaïne, coco-glucoside, gehydrolyseerd lupine-eiwit ( lupine-eiwitten ), guarhydroxypropyltrimoniumchloride, Panthenol ( pantenol ), propyleenglycol, Mentha Piperita (pepermunt) bladextract ( pepermuntextract ), natriumchloride , PEG-7 glycerylcocoaat, natriumbenzoaat, Mentha Arvensis-bladolie ( veldmuntbladolie ), melkzuur ( melkzuur ).

03025
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901887030843

Ziaja Med Shampoo tegen...

€ 3,80
group_work Toestemming voor cookies