Yumi Aloë Frambozen Douchegel 400 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Dit is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijk huidverzorgingsproduct onder de douche, vooral als ze een huid hebben die extra vocht en verzachting nodig heeft.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Yumi Aloe Douchegel Framboos 400 ml

Aloe Raspberry douchegel lijkt een uitstekend product voor mensen met een droge en geïrriteerde huid. Dit is waarom je het zou moeten proberen:

-Natuurlijke ingrediënten: Het product bevat maar liefst 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, wat gunstig is voor de huid omdat het geen onnodige chemicaliën bevat die de huid kunnen irriteren.

-Aloë-sap: Aloë staat bekend om zijn hydraterende en verzachtende eigenschappen. Het heeft een verfrissend effect, helpt de huid te hydrateren en verzacht irritaties.

-Vitamine E: Dit is een krachtige antioxidant die de huid helpt beschermen tegen de effecten van vrije radicalen en het gezonde proces van huidcelregeneratie ondersteunt.

-Melkzuur: Helpt de juiste pH-waarde van de huid te behouden, wat belangrijk is voor de algehele gezondheid en hydratatie.

-Frambozengeur: De frambozengeur maakt het bad nog aangenamer en geeft tegelijkertijd een gevoel van verfrissing.

-Zachtheid voor de huid: Het product is zacht en kan elke dag worden gebruikt, waardoor het geschikt is voor de dagelijkse verzorging.

Deze ingrediënten werken samen om de huid intens te hydrateren, te voeden en tegelijkertijd te verfrissen. Dit is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijk huidverzorgingsproduct onder de douche, vooral als ze een huid hebben die extra vocht en verzachting nodig heeft.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de vochtige huid, masseer met cirkelvormige bewegingen tot schuim ontstaat en spoel vervolgens grondig af met water.

SAMENSTELLING

Aqua , Aloë Barbadensis- Juice , natriumcocosulfaat, glycerine, cocamidopropylbetaïne, laurylglucoside, kokosglucoside, natriumcocoamfoacetaat, Rubus Idaeus fruitextract, glyceryloleaat, xanthaangom, polyglyceryl-4-capraat, tocoferol, melkzuur, citroenzuur , Parfum, Gehydrogeneerde Plantaardige Glyceridencitraat, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Dinatrium-EDTA, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Natriumchloride. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112524
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902693163688

Yumi Aloë Frambozen...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies