Yumi aloë bodylotion intens hydraterende appel 300ml

€ 6,50
Inclusief belasting

Deze balsem is intens hydraterend en voedend, wat vooral gunstig kan zijn voor mensen met een droge of geïrriteerde huid.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Yumi aloë bodylotion intens hydraterende appel 300ml

Aloe Apple bodylotion is een product dat geschikt lijkt voor intensieve huidverzorging. Dit is waarom je het zou moeten proberen:

-Natuurlijke ingrediënten: Het product bevat maar liefst 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, wat gunstig is voor de huid. Het gebrek aan chemicaliën kan huidirritatie en uitdroging helpen voorkomen.

-Aloë-sap: Aloë staat bekend om zijn hydraterende en verzachtende eigenschappen. Het helpt de huid te hydrateren en eventuele irritaties te verzachten.

-Sheaboter: Dit is een uitstekend ingrediënt dat de huid helpt regenereren en irritaties verzacht.

- Plantaardig collageen: gevonden in aloë, helpt het de huid te voeden en kan het de elasticiteit ervan helpen verbeteren.

-Natuurlijke amandelolie: het is rijk aan voedingsstoffen die de huid zullen voeden en verjongen.

-Ureum: Helpt de huid diep te hydrateren, wat vooral belangrijk is voor de droge en geïrriteerde huid.

-Allantoïne: het is een stof met een regenererende werking die kan helpen de huid glad en verzorgd te houden.

-Appelgeur: Deze geur maakt het gebruik van de balsem tot een plezier en laat de huid ruiken naar de frisheid van appel.

Deze lotion heeft een intens hydraterende en voedende werking, wat vooral gunstig kan zijn voor mensen met een droge of geïrriteerde huid. Het kan helpen de elasticiteit en gladheid van uw huid te herstellen, terwijl deze gehydrateerd blijft en fris ruikt naar appel. Dit is een goede keuze voor diegenen die op zoek zijn naar natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer een kleine hoeveelheid balsem in de gereinigde huid.

SAMENSTELLING

Aqua , Aloë Barbadensis- Juice , glycerine, glycerylstearaat, isopropylpalmitaat, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, cetylalcohol, stearinezuur, cetearylalcohol, capryl-/caprinezuurtriglyceride, butyrospermum parkii-boter, actinidia chinensis-fruitextract, persea gratissima-fruitextract, Pyrus Communis Fruitextract, Pyrus Malus Fruitextract, Ribes Uva-Crispa Fruitextract, Ureum, Allantoïne, Tocoferol, Helianthus Annuus Zaadolie, Olusolie, Ceteareth-20, Oryza Sativa Zetmeel, Carbomeer, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Natrium Hydroxide, Parfum, Dinatrium-EDTA, Benzylbenzoaat, Hexyl Cinnamal. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112520
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902693168409

Yumi aloë bodylotion intens...

€ 6,50
group_work Toestemming voor cookies