Yumi Aloe Fresh Douchegel 400 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Aloe Fresh douchegel is de perfecte keuze voor jouw huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Yumi Aloe Fresh Douchegel 400 ml

Aloe Fresh douchegel is de perfecte keuze voor de huid die intense hydratatie nodig heeft. Door aloë-sap te combineren met andere ingrediënten, hydrateert deze gel zelfs de meest veeleisende huid diep, inclusief de droge en geïrriteerde huid.

Waarom het werkt:

-Aloë verfrist en hydrateert de huid intensief, terwijl huidirritaties worden verzacht.

-Vitamine E, bekend als het jeugdelixer, heeft een antioxiderende werking en ondersteunt de aanmaak van collageen, waardoor uitdroging van de huid wordt voorkomen.

-De toevoeging van melkzuur helpt de pH-waarde van de huid te reguleren.

Deze douchegel geeft een gevoel van frisheid en verkwikking. Het is zacht voor de huid, dus je kunt het elke dag gebruiken. Dit is een geweldige manier om de huid te hydrateren, waardoor deze fris en gehydrateerd aanvoelt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de vochtige huid, masseer met cirkelvormige bewegingen tot schuim ontstaat en spoel vervolgens grondig af met water.

SAMENSTELLING

Aqua , Aloë Barbadensis- Juice , natriumcocosulfaat, glycerine, cocamidopropylbetaïne, laurylglucoside, kokosglucoside, natriumcocoamfoacetaat, VitisVinifera-bladextract, glyceryloleaat, xanthaangom, polyglyceryl-4-capraat, tocoferol, melkzuur, citroenzuur, parfum , Gehydrogeneerde plantaardige glyceridencitraat, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, dinatrium-EDTA, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, natriumchloride, hexylkaneel, linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112549
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902693162551

Yumi Aloe Fresh Douchegel...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies