Protex Deep Clean stuk zeep 90 g

€ 1,69
Inclusief belasting

De zeep biedt uitgebreide verzorging, waardoor de huid gehydrateerd, glad en verfrist blijft

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Protex Deep Clean stuk zeep 90 g

Protex Deep Clean is een stuk zeep gemaakt voor het dagelijks wassen van de handen, en ook geschikt voor het reinigen van gezicht en lichaam. De rijke formule met verzorgende ingrediënten als glycerine, zeewierextract (wrakthallus) en jojobawas hydrateert intensief, heeft antioxiderende eigenschappen en neutraliseert vrije radicalen. De zeep beschermt effectief tegen bacteriën, verwijdert onzuiverheden, reinigt de poriën en vermindert de kans op mee-eters en puistjes. Het product is dermatologisch getest. Het biedt uitgebreide verzorging, waardoor de huid gehydrateerd, glad en verfrist blijft.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de zeep aan op een natte huid en verdeel deze over het hele oppervlak om een delicaat schuim te verkrijgen. Na het wassen grondig afspoelen met warm water.

SAMENSTELLING

Natriumpalmaat, Natriumoleaat, Aqua , Glycerine (glycerine), Natriumlauraat, Parfum, Natriumchloride, Linum Usitatissimum Zaadolie, Gehydrogeneerde Jojoba-olie (jojobawas), Tetranatrium EDTA, Etidroninezuur, Didnatriumdistyrylbifenyldisulfaat, Fucus Vesiculosus Extract gedroogd zeewierthallus ), Benzyl Benzoate, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Limonene, CI 77007, CI 77492, CI 77891. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

114841
a lot

Specifieke referenties

ean13
8718951302846

Protex Deep Clean stuk zeep...

€ 1,69
group_work Toestemming voor cookies