Recepty Babuszki Agafii Handzeep Antibacteriële bescherming en hydratatie 300 ml

€ 3,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Recepten van oma AgafiaNatural gecertificeerd Beschermende en hydraterende antibacteriële handzeep - 300 ml

Indicaties:

Recepten Babuszki Agafii Natuurlijk gecertificeerde handzeep Beschermend en hydraterend met antibacteriële werking voor dagelijks handen wassen.

Eigenschappen:

Het is een zeep met antibacteriële eigenschappen die de handen perfect reinigt en beschermt. De ingrediënten in het product herstellen de beschermende en barrièrefuncties van de epidermis, herstellen de stevigheid en elasticiteit van de huid. Biologische essentiële oliën van salie en rozemarijn en extract van wilde bijvoet hebben antibacteriële eigenschappen. De zeepformule beschermt de huid tegen de negatieve invloeden van externe factoren, hydrateert en verzacht deze tegelijkertijd.
Het product is BDIH Cosmos Natural en Vegan gecertificeerd.

Samenstelling:

INCI: Aqua , Natriumcocosulfaat, Laurylglucoside, Cocamidopropylbetaïne, Natriumchloride, Artemisia Vulgaris-extract, Urtica Dioica-extract, Thymus Vulgaris-extract, Eucalyptus Globulus-bladolie, Salvia Sclarea-olie, Rosmarinus Officinalis-bladolie, Citroenzuur, Benzylalcohol, Kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, limoneen.

Gebruik:
Aanbrengen op een natte huid, laten schuimen en handen wassen gedurende 60 seconden. Spoel met water. Optimale antibacteriële werking na slechts 60 seconden wassen.

verpakking:
300ml

102196

Specifieke referenties

ean13
4743318149219

Recepty Babuszki Agafii...

€ 3,80
group_work Toestemming voor cookies