Isana Oil Serum Passievrucht + Provitamine B5 30 ml

€ 11,10
Inclusief belasting

Een perfecte combinatie van lichtheid serum en delicate pareldruppels van verfraaiende olie

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Isana Oil Serum Passievrucht + Provitamine B5 30 ml

Maracuja-serumolie met innovatieve verzorgende parels is een perfecte combinatie van de lichtheid van het serum en delicate pareldruppels van verfraaiende olie. Dankzij de nieuwe microfluid-technologie voorziet het de huid van verfrissende hydratatie en intensieve verzorging. Kleine, kleurrijke parels van de olie verzorgen de huid intensief, zonder een vettig laagje achter te laten. Provitamine B5 hydrateert, kalmeert en ondersteunt de natuurlijke regeneratie van de huid en verzacht irritaties zoals droogheid en roodheid. Waardevolle hydraterende ingrediënten, zoals plantaardige glycerine en hyaluronzuur, ondersteunen de huid en geven haar frisheid, revitalisering en uitstraling. Tropisch passievruchtextract en exotisch fruitige geur zorgen voor een ontspannend gevoel en een vakantiesfeer. Dit serum is geschikt voor alle huidtypes, ook voor de droge huid. Huidcompatibiliteit is dermatologisch bevestigd. Bovendien is ons recept 100% microplasticvrij en zorgen we voor het milieu en uw gezondheid.

HOE TE GEBRUIKEN

1-2 keer per dag na het reinigen royaal en gelijkmatig aanbrengen op gezicht, hals en decolleté en zachtjes inmasseren. Vermijd het oog- en mondgebied. Perfect als make-upbasis.

SAMENSTELLING

Aqua , Caprylic/Capric/Succinic Triglyceride, Panthenol , Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Natriumhyaluronaat, Glycerine, Helianthus Annuus Zaadolie, Tocoferol, Passiflora Edulis Fruit Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Xanthaangom, Parfum, Calcium , Caprylyl Glycol, Gellan Gom, Pantolacton, Bis-Ethylhexyloxyfenol Methoxyfenyl Triazine, Citroenzuur, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Fenoxyethanol. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

111110
a lot

Specifieke referenties

ean13
4305615891347

Isana Oil Serum...

€ 11,10
group_work Toestemming voor cookies