Isana Pro Glow Boost Power Serum met Hyaluronzuur 30 ml

€ 9,70
Inclusief belasting

Serum herstelt de verloren elasticiteit van de huid, verhoogt de elasticiteit en verzacht de eerste fijne rimpels

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Isana Pro Glow Boost Power Serum met Hyaluronzuur 30 ml

Ontdek het revolutionaire hyaluron intense serum dat zorgt voor de nodige hydratatie en de huid strakker maakt, waardoor deze er jeugdig uitziet. Dit serum, geschikt voor alle huidtypen, bevat drievoudig hyaluronzuur en glycerine, die samen een huidverzorgingscomplex vormen met uitstekende eigenschappen. Dankzij de unieke formule herstelt het serum de verloren elasticiteit van de huid, verhoogt het de elasticiteit en verzacht het de eerste fijne rimpels. Hydrocomplex met glycerine en panthenol hydrateert de huid intensief en voedt haar diep. Na een korte tijd van gebruik van het serum is de vermindering van fijne rimpels zichtbaar en wordt de huid elastisch en glad. Bovendien bevat dit serum kostbare mineralen uit Himalayazout, die het vermogen van de huid verbeteren om het juiste niveau van hydratatie te behouden en na verloop van tijd zelfs de hydratatie kunnen verhogen. Dankzij de combinatie van een natuurlijke hydraterende factor met hoogmoleculair en laagmoleculair hyaluronzuur, verstrakt het serum de huid effectief en maakt het haar huidoppervlak glad. Uw huid krijgt verloren elasticiteit terug en haar elasticiteit neemt toe, waardoor ze er jonger en stralender uitziet.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng elke ochtend en avond, na het reinigen van de huid, 2-3 druppels van het serum gelijkmatig aan op het gebied van gezicht, hals en decolleté en masseer vervolgens zachtjes in.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, methylpropaandiol, natriumchloride, fenoxyethanol, Panthenol , hydroxyacetofenon, xanthaangom, natriumhyaluronaat, parfum, gehydrolyseerd natriumhyaluronaat, citroenzuur, acacia seyal-gomextract, citral, kaliumsorbaat, limoneen

111204

Specifieke referenties

ean13
4305615960463

Isana Pro Glow Boost Power...

€ 9,70
group_work Toestemming voor cookies