Isana Shine Haarwax Gel 75 ml

€ 3,80
Inclusief belasting

Was in haargel

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Isana Shine Haarwax Gel 75 ml

Haargelwax met hold niveau 4 voor een glanseffect en extra sterke fixatie. Wax in haargel is een product waarmee u een glanzend effect en een extreem sterke fixatie van het kapsel kunt bereiken. Het is ontworpen voor verschillende soorten haar en styling. De unieke formule zorgt voor het hoogste niveau van fixatie - zelfs de meest veeleisende kapsels blijven lang duurzaam en goed verzorgd. Ongeacht de weersomstandigheden houdt Isana Wax in haargel het kapsel in perfecte conditie. Daarnaast geeft het product het haar een glanzend effect, waardoor het er gezond en glanzend uitziet. Hierdoor krijgt het kapsel elegantie en expressiviteit. Het gebruik van wax in haargel is eenvoudig en handig. Het is voldoende om een kleine hoeveelheid van het product gelijkmatig over vochtig of droog haar te verdelen en vervolgens het kapsel te stylen volgens uw voorkeuren.

HOE TE GEBRUIKEN

Wrijf een kleine hoeveelheid Wax Gel in je handen. Gelijkmatig in droog of vochtig haar masseren en individuele lokken stylen of accentueren.

SAMENSTELLING

Aqua , paraffinum liquidum, gehydrogeneerd zetmeelhydrolysaat, oleth 5 , oleth-3-fosfaat, propyleenglycol, tetrahydroxypropylethyleendiamine, ceteareth-20, fenoxyethanol, parfum, decyleenglycol, cetrimoniumchloride, citronellol, limoneen, citroenzuur, BHT, Linalool. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

111180
a lot

Specifieke referenties

ean13
4305615642468

Isana Shine Haarwax Gel 75 ml

€ 3,80
group_work Toestemming voor cookies