Veoli Botanica Catch the Sun bronzingdruppels voor gezicht, hals en decolleté Light / Medium 30 ml

Veoli Botanica Catch the Sun bronzingdruppels voor gezicht, hals en decolleté Light / Medium 30 ml

€ 34,80
Inclusief belasting
114660

Bronzingdruppels voor gezicht, hals en decolleté met hyaluronzuur en perzikbloesemextract

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal

Veoli Botanica Catch the Sun bronzingdruppels voor gezicht, hals en decolleté Light / Medium 30 ml

Bronzing drops voor gezicht, hals en decolleté met hyaluronzuur en perzikbloesemextract, bevatten 99,4% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Bronzing drops bieden het hele jaar door een spectaculair bruin effect dankzij de innovatieve CATCH THE SUN plantenformule. De lichte consistentie van de druppels garandeert een aangename en gelijkmatige toepassing, en de snelle opname elimineert zorgen over vlekken op beddengoed of kleding, omdat het product kleurloos en veilig is. De droom van een mooie karamelbruine kleur wordt werkelijkheid, ongeacht het seizoen. De druppelformule bevat een pure combinatie van natuurlijke bruiningsingrediënten, die het effect van een zonovergoten huid creëren. De samenstelling bevat Bronz'Alg®, een extract van bruine algen dat de melaninesynthese ondersteunt en de effecten van UVA/UVB-straling vermindert, en natuurlijke dadelmelanine, een sterke antioxidant. Naast het bruinbruine effect voeden de druppels je huid. Het werkt dankzij het verhelderende en verzachtende perzikbloesemextract met aangename geur en hyaluronzuur, dat intens hydrateert. Het is de moeite waard om te weten dat het product geen SPF bevat. Het product is geschikt voor alle huidtypes.

Voordelen en effecten:

-Natuurlijk bruineffect.

-Huidhydratatie en regeneratie.

-Antioxiderende werking.

-Laat geen sporen achter op kleding en beddengoed.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een paar druppels van het product aan op de droge en gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté en verdeel het gelijkmatig, vermijd het gebied rond de ogen.

SAMENSTELLING

Aquaglycerindihydroxyacetonaloë barbadensis juice (plantaardig)polyglyceryl-4-capraatnatriumhyaluronaatprunus persica ( peach ) bloemenextractbifurcaria bifurcata-extract rubus idaeus fruitextractacetyltyrosinemelaninebetaïnecaramelmelkzuurxanthaangom parfum natriumbenzoaatkaliumsorbaatnatriumlevulinaatlevulinezuurnatriumfytatecitroenzuur linaloollimoneenbenzyl salicy laat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114660
veel

Specifieke referenties

EAN
5907222052747

Veoli Botanica Catch the...

€ 34,80
group_work Cookie toestemming