Isana Med Bodylotion 5 % Ureum 300 ml

€ 4,90
Inclusief belasting

Lichaamsmelk is een uitgebreide verzorging die tot doel heeft effectief te hydrateren, irritaties te verzachten en de conditie van de huid te verbeteren.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Isana Med Bodylotion 5 % Ureum 300 ml

Lichaamsmelk met 5% ureum is een product ontwikkeld voor de intensieve verzorging van de zeer droge, gespannen en vermoeide huid. De belangrijkste ingrediënten van deze melk die de huid ten goede komen zijn ureum, verzorgende en hydraterende ingrediënten. Intensief verzorgende lichaamsmelk is geschikt voor de zeer droge, gespannen en vermoeide huid. Het trekt snel in en laat geen vettig laagje achter, wat handig is voor dagelijks gebruik. Huidtolerantie is dermatologisch bevestigd, wat bewijst dat het product voldoet aan de huidvereisten. De energie die wordt gebruikt om dit product te produceren is afkomstig van 100% groene elektriciteit, wat vanuit ecologisch oogpunt belangrijk kan zijn. Lichaamsmelk is een uitgebreide verzorging die tot doel heeft effectief te hydrateren, irritaties te verzachten en de conditie van de huid te verbeteren.

HOE TE GEBRUIKEN

Wanneer uw huid hydratatie nodig heeft, masseert u de balsem zachtjes in

SAMENSTELLING

Aqua , Ureum, Helianthus Annuus hybride olie, ethylhexylstearaat, glycerine, isopropylmyristaat, polyglyceryl-4 diisostearaat/polyhydroxystearaat/sebacaat, Panthenol , bisabolol, tocoferol, gehydrogeneerde ricinusolie, caprylhydroxaminezuur, piroctonolamine, natriumlactaat, Magnesium , melkzuur , Citroenzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115448

Specifieke referenties

ean13
4305615826950

Isana Med Bodylotion 5 %...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies