AA Hyalu Pro-Age Intensief hydraterend Serum 35 ml

€ 9,60
Inclusief belasting

Dit serum is een uitstekende keuze voor mensen die hun huid willen hydrateren, gladmaken en verjongen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

AA Hyalu Pro-Age intensief hydraterend Serum 35 ml

Het intens hydraterende serum is gemaakt voor de vochtarme huid die stevigheid en elasticiteit mist en de eerste tekenen van veroudering vertoont, zoals rimpels. De actieve ingrediënten in het serum werken op verschillende niveaus van de opperhuid om de huid intensief te hydrateren, glad en stevig te maken en de zichtbaarheid van rimpels te verminderen. Zo werken deze ingrediënten:

-4 x hyaluronzuur: dit zuur is verkrijgbaar in vier verschillende moleculaire vormen, waardoor het de huid op verschillende niveaus kan hydrateren. Het verzacht en verstevigt de huid en vult rimpels op.

-Peptiden: dit zijn biomimetische moleculen die de aanmaak van collageen in de huid stimuleren en tegelijkertijd de vorming en verdieping van rimpels, vooral gezichtsrimpels, remmen.

-Niacinamide: Activeert de synthese van ceramiden in de huid, waardoor het niveau van interne hydratatie toeneemt. Bovendien elimineert het verkleuringen en kleine huidonvolkomenheden.

-3x Vitamine C: Stimuleert de synthese van collageen in de huid, waardoor lijntjes en rimpels gladder worden en verkleuringen lichter worden.

De onmiddellijke effecten vanaf het eerste gebruik zijn onder meer intense hydratatie, verminderde zichtbaarheid van rimpels en verheldering van de huid. Na 28 dagen regelmatig gebruik kunt u blijvende effecten verwachten, zoals het verstevigen van de huid, het verbeteren van de elasticiteit en het verder verminderen van rimpels.

HOE TE GEBRUIKEN

Iedere ochtend aanbrengen op een gereinigd gezicht, hals en decolleté. Vermijd het gebied rond de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , propaandiol, dimethicon, tripelargonine, glycerine, glycerylstearaat, PEG-100 stearaat, Panthenol , natriumhyaluronaat-crosspolymeer, natriumhyaluronaat, natriumgeacetyleerd hyaluronaat, gehydrolyseerd natriumhyaluronaat, natriumascorbylfosfaat, ascorbylpalmitaat, ascorbinezuur, ubiquinon, dimethicon-crosspolymeer, Rosa Centifolia-extract, Jasminum Officinale-extract, Bellis Perennis-extract, Lecithine, Tripeptide-10 Citrulline, Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester, Squalaan, Tocoferylacetaat, Tocoferol, Sorbitan Lauraat, Hydroxyethylcellulose, Xanthaangom, Cellulose, Allantoïne, PEG-8, Calendula Officinalis bloemenextract, glycerylstearaatcitraat, glycerylbehenaat, gehydrogeneerde palmolie, Oenothera Biennis-olie, carbomeer, hydroxyethylacrylaat/natriumacryloyldimethyltauraatcopolymeer, polyacrylaatcrosspolymeer-6, synthetisch fluorflogopiet, butyleenglycol, pentyleenglycol, caprylylglycol, natriumbenzoaat, pot asiumsorbaat, triethanolamine, citroenzuur, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, tinoxide, mica, silica, Calcium , parfum, CI 77891, CI 77510. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112898
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116083728

AA Hyalu Pro-Age Intensief...

€ 9,60
group_work Toestemming voor cookies