Fluff Roller voor gezichtsmassage groen jadeliet 1 stuk

€ 19,11
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

Gezichtsmassage is een methode die al eeuwen bekend is in oosterse culturen, strong een manier om er jong uit te zien. Massageproducten op basis van halfedelstenen verbeteren de huidskleur en de bloedtoevoer, hebben een ontspannend effect en versterken verslapte spieren. Maak kennis met het geheim van de jeugd verborgen in een onopvallende roller.

De kracht van de natuur sluimerend in een steenvorm.
De gezichtsroller FLUFF is gemaakt van jade, waarvan de positieve effecten vooral worden gewaardeerd door de inwoners van Azië. De Chinezen noemen het de "steen van de jeugd". Volgens volksgeloof verwijdert deze steen negatieve energie. Bovendien beschermt het tegen vermoeidheid, versterkt het het lichaam en verlengt het door het behandelen van alle inwendige aandoeningen het leven. Bovendien ondersteunt de groene variant de werking van de nieren.

Gezichtsmassager - zorg voor een lange tijd voor het jonge uiterlijk van de huid.
Rollermassage is een natuurlijke manier om ons gezicht er in slechts enkele bewegingen een paar jaar jonger uit te laten zien . De natuurlijke koelte die door de steen wordt geproduceerd, vermindert wallen en donkere kringen onder de ogen en verbetert de bloedcirculatie. Daarnaast sluit het de poriën van de huid, waardoor het een gezondere, gelijkmatige kleur herstelt. Na een paar met de rolslagen wordt de zwelling zichtbaar kleiner.

Jade stimulator het ondersteunt ook de lymfedrainage, waardoor overtollig wordt verminderd opgehoopte gifstoffen. De gezichtsmassagerol maakt na Na een behandeling van enkele minuten is de huid ontspannen en zijn de gezichtsspieren ontspannen ontspannen. Bovendien maakt het fijne lijntjes en rimpels glad en verstevigt het huid. Als gevolg hiervan ziet de vorm van het gezichtsovaal er zo uit slankere en eerder grijze en vermoeide huid zal veranderen in een gladde en stralend.

Voor een beter verkoelend effect is het de moeite waard om de stimulator voor gebruik in de koelkast te plaatsen.

Massage uitvoeren op een goed gereinigde huid, beginnend bij het centrale gebied. Breng een paar druppels van je favoriete serum of olie aan gezichtsverzorging om het rollen tegelijkertijd gemakkelijker en sneller te maken geabsorbeerd. Herhaal elke beweging 5 keer .

1
. Start de behandeling vanuit de hals . Masseer het gebied om het lymfedrainagekanaal vrij te maken supraclaviculair. Rol dan voorzichtig vanaf de basis van de nek naar binnen de richting van de kin.

2 . De volgende stap is de kin . Verplaats de roller vanuit het midden in een longitudinale en radiale beweging naar de achterkant van het oor.

3 . Dan is het kaaktijd . Begin bij de kin, rol omhoog en naar het oor toe. zo nu en dan maak een beweging van het oor naar de supraclaviculaire knopen.

4
. Het volgende element zijn de wangen . Masseer hier, zoals eerder, naar boven en naar buiten, van de neus naar het oor.

5 . Masseer de huid onder de ogen met een kleine roller vanuit de binnenhoek van het oog richting het oor. Omdat dit gebied is erg gevoelig, vergeet niet om het voorzichtig en gevoelig te doen.


6
. De laatste fase is het voorhoofd . Begin vanuit het midden (het punt tussen de wenkbrauwen). omhoog masseren Ga met de oogcontour geleidelijk langs de haarlijn richting het oor gifstoffen naar de lymfeklieren duwen.
101227

Specifieke referenties

ean13
5902539714654

Fluff Roller voor...

€ 19,11
group_work Toestemming voor cookies