Nacomi avocado -olie met pipet 50 ml

€ 4,30
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
7
Dostępny


Eigenschappen:
De cosmetica is 100% natuurlijke, pure olie verkregen uit de zgn "koude persing" van avocadofruit, gevolgd door zuivering met behulp van lage temperaturen.
Van avocado wordt een luxe cosmetische olie verkregen met een hoog gehalte aan biologisch actieve ingrediënten. Het wordt zeer gewaardeerd vanwege het hoge gehalte aan vitamine A, B, E, H, K, PP, F, onverzadigde vetzuren, aminozuren en eiwitten.
Onverzadigde vetzuren voeden de huid, hebben anti-allergische eigenschappen, remmen waterverdamping uit de huid (stop waterverlies). Avocado-olie bevat squaleen en chlorofyl met schimmelwerende, ontstekingsremmende en kalmerende eigenschappen. Hydrateert het haar perfect, na het aanbrengen is de olie ongelooflijk los en glanzend. Het wordt ook aanbevolen voor massage.
Ingrediënten:
Avocado-olie 100%.
Sollicitatie:
Het wordt aanbevolen voor de verzorging van een gevoelige, volwassen, verouderende en problematische huid. Het helpt bij de behandeling van eczeem en psoriasis. Je moet problematische of zieke plekken smeren, je kunt het mengen met crèmes, lotions of olijfolie.
Gebruik op het haar: wrijf de olie in de huid en het haar en was vervolgens af met shampoo.
03503
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902539701456

Nacomi avocado -olie met...

€ 4,30
group_work Toestemming voor cookies