MollyLac Nagelvijl banan zebra 180/240 10 st

€ 3,00
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

Nagelvijl MollyLac - 180/240

Wegwerpbare, universele vijl voor natuurlijke en verlengde nagels met extreem duurzame componenten en een lange levensduur. Het wordt gekenmerkt door een hard, zeer goed bestand tegen breuk en vervormingscentrum. Het product glijdt soepel over het gezaagde oppervlak, doet geen pijn aan de huid en veroorzaakt geen ongemak. De hoogwaardige korrel is slijtvast.

Een professionele vijl voor professionals die waarde hechten aan de hoogste kwaliteit en oog hebben voor elk detail. Twee gradaties in één vijl is een functioneel antwoord op de verwachtingen van nagelstudio's.

Wat is gradatie?

Dit is de hoeveelheid korrels die per vierkante cm op het oppervlak van de papieren vijl wordt gegoten. Wat betekent dit in de praktijk? Hoe hoger het getal/de gradatie, hoe fijner de vijl zal zijn.

Sterker gruis zal snel en effectief b.v. de overblijfselen van de hybride, gelmassa en bereid de nagels voor op verdere behandelingen, de zachtere kant zal nuttig zijn voor het ontwikkelen van de natuurlijke nagelplaat, matteren en het geven van de juiste uiteindelijke vorm.

De vijl wordt aanbevolen voor alle manicure- en pedicure waarbij een nauwkeurige en veilige nagelontwikkeling nodig is.

  • De vijl met korrel 100/180 genaamd CLASSIC wordt het meest gekozen. Het wordt gebruikt om de opgebouwde/verlengde nagel te ontwikkelen, in te korten en te vormen.
  • Een vijl met een gradatie van 180/240, d.w.z. een fijnkorrelige vijl, wordt meestal gebruikt bij klassieke en hybride manicures, waarbij we meer contact hebben met de natuurlijke nagelplaat.

Nagelvijlen verschillen vooral in vorm. Elk van hen kan een ander scherpteniveau hebben, maar de vorm hangt af van de individuele voorkeuren van de stylist.

  • Rechte vorm - is de meest universele vijlvorm. Je kunt het in elke stylingfase gebruiken en er praktisch alles mee doen! Het wordt meestal gebruikt om zowel natuurlijke als verlengde nagels te vormen en in te korten.
  • Afgeronde banan - een vijl met deze vorm is bijvoorbeeld ideaal voor nauwkeurig werk aan de nagelriemen, wat een enorme impact heeft op de nauwkeurigheid en snelheid van styling. Door de handige vorm kunt u de moeilijk bereikbare plaatsen van de periunguale schachten bereiken.
  • Crescent - ze hebben een rechte kant en de andere afgerond, dus ze zijn multifunctioneel en worden het vaakst gebruikt door stylisten in hun salons.
102337

Specifieke referenties

ean13
5903812310099

MollyLac Nagelvijl banan...

€ 3,00
group_work Toestemming voor cookies