HHUUMM Ovale handborstel no.9 Tampico vezel 1 stuk

€ 6,00
Inclusief belasting

Een stevige borstel voor handen en nagels gemaakt van beukenhout en natuurlijke cactusvezels. Ze worden gewonnen uit de bladeren van de Mexicaanse agave

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

BESCHRIJVING
HOUTEN BORSTEL VOOR HET REINIGEN VAN NAGELS EN HANDEN GEVULD MET HARDE , NATUURLIJKE AGAVE CACTUSVEZEL

normal ;text-align:justify;"> Een stevige borstel voor handen en nagels gemaakt van beukenhout en natuurlijke cactusvezels. Ze worden gewonnen uit de bladeren van de Mexicaanse agave. De ergonomische, ovale vorm van de borstel past perfect bij de hand , en de comfortabele grip zorgen voor gemakkelijk en aangenaam onderhoud. Door de uitstekende kwaliteit van de borstelharen vervormt het niet en behoudt het lang zijn oorspronkelijke vorm en eigenschappen. Het mag in geen enkele badkamer ontbreken.

VOORDELEN

ecologisch alternatief voor plastic borstels 100% ecologisch product handvat van beukenhout borstelharen van natuurlijke agavevezel Veganistisch en milieuvriendelijk geschikt voor manicure en pedicure

100% biologisch afbreekbaar.

100% nul afval

In plaats van wat? in plaats van plastic handborstels in plaats van handborstels met dierlijke haren of synthetische materialen.

Waarom is het het waard? door producten van biologisch afbreekbare materialen te gebruiken, heb je impact op het verminderen van de productie van plastic (gerecycled plastic bevat slechts ongeveer 30% regranulaat, de rest is meestal een nieuwe grondstof uit ruwe olie) door te kiezen voor composteerbare producten kun je de hoeveelheid geproduceerd afval door te kiezen voor lokale producten u verkleint de CO2-voetafdruk die gepaard gaat met het transport ervan u steunt het idee van zero waste / less waste, om de levensduur van houten voorwerpen nog verder te verlengen kunt u ze opnieuw oliën (bijv. met gewone frituurolie )

HOE TE GEBRUIKEN

Hoe zorg je voor je houten borstel? spoel de borstel na gebruik goed af onder schoon water, schud het water eraf en hang/leg hem met de haren naar beneden, of leg hem op een droge doek met de haren naar beneden. Droog het niet op een warme radiator of met een droger. De borstel moet worden vervangen door een nieuwe omdat de vezels verslijten en het houten element wordt beschermd met natuurlijke was.

104470

Specifieke referenties

ean13
5904238135020

HHUUMM Ovale handborstel...

€ 6,00
group_work Toestemming voor cookies