Bandi Anti-Aging Care przeciwzmarszczkowy Krem dla cery suchej i normalnej 50 ml

€ 20,00
Inclusief belasting

Diepe hydratatie, waardoor de huid elasticiteit krijgt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

Fluweelzachte crème die de opperhuid glad maakt met intensieve werking anti rimpel. Voorkomt de symptomen van vroegtijdige veroudering huid en vermindert de eerste tekenen van het verstrijken van de tijd. Vermindert rimpels uitdrukkingslijntjes en fijne lijntjes als gevolg van droogheid. Verzacht, hydrateert en maakt de opperhuid elastischer.

Een uitgebreide cosmeticalijn die vroeggeboorte effectief voorkomt huidveroudering en vermindert de eerste tekenen van het verstrijken van de tijd. Beschermt huid tegen thermische, mechanische en oxidatieve stress. Cosmetica zorg niet alleen voor de conditie en het uiterlijk van de huid, maar ook voor het comfort ervan externe factoren voelen.
Effecten:
- vermindering van mimische rimpels
- vermindering van rimpels als gevolg van uitdroging
- diepe hydratatie
- versteviging en elasticiteit
- verbetering van de huidskleur
- bescherming tegen fotoveroudering
- stimulatie van celvernieuwing
- bescherming tegen vroegtijdige veroudering
- bescherming van de huid tegen thermische, mechanische en oxidatieve stress

Aqua / Water , Ethylhexylstearaat, Persea Gratissima ( Avocado ) Olie, Tripelargonine, C13-15 alkaan, glycerine, propyleenglycol, stearyl Alcohol, Cetearylalcohol, Dimethicon, Steareth-10, Steareth-7, Acetyl Dipeptide-1 cetylester, lecithine, allantoïne, tocoferol, dinatrium Rutinyldisulfaat, Magnesium , triethanolamine, Ascorbinezuur, Laureth-3, Butyleenglycol, Sorbitol, Citroenzuur, PEG-8, Hydroxyethylcellulose, Carbomeer, Hydroxyproline, Ascorbyl Palmitaat, Alcohol Denat., Parfum/Geur, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine

68370

Specifieke referenties

ean13
5902768386158

Bandi Anti-Aging Care...

€ 20,00
group_work Toestemming voor cookies