Axe Aftershave Black 100 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Ontdek de onweerstaanbare frisheid en unieke geur

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Axe Aftershave Black 100 ml

Ontdek onweerstaanbare frisheid en een unieke geur met AXE Black Eau de Toilette voor mannen. Deze ongewone geurcompositie, die cederhout combineert met tonen van zwarte bessen, zal je de hele dag betoveren met zijn geur. Slechts één spray op de polsen, onderarmen of nek is genoeg om jezelf te omringen met de verfrissende uitstraling van AXE Black. Deze geur voegt zelfvertrouwen toe en trekt de aandacht en benadrukt je mannelijkheid. Bovendien is het vermeldenswaard dat de glazen fles van 100 ml en de AXE Black Eau de Toilette-doos recyclebaar zijn, wat bijdraagt aan de bescherming van het milieu.

HOE TE GEBRUIKEN

Spray vanaf een afstand van 15 cm. OPMERKING: Niet gebruiken op een beschadigde huid. Stop het gebruik als huiduitslag of irritatie optreedt. Vermijd inademing. Gebruik in goed geventileerde ruimtes, vermijd langdurig spuiten. Niet in de buurt van de ogen spuiten. Gebruik alleen zoals bedoeld.

SAMENSTELLING

Alcohol Denat., Aqua , Parfum, PEG-40 Gehydrogeneerde Ricinusolie, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112125

Specifieke referenties

ean13
8710847937040

Axe Aftershave Black 100 ml

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies