Apis Api-Podo Intense Regenererende Zalf voor droge en gebarsten hielen 100 ml

€ 7,90
Inclusief belasting

Intensief voedende zalf speciaal ontwikkeld voor de voetverzorging

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Apis Api-Podo Intense Regenererende Zalf voor droge en gebarsten hielen 100 ml

Een intens voedende zalf, speciaal ontwikkeld voor voetverzorging, is een uitstekende manier om uitdroging te voorkomen en gebarsten opperhuid te helpen regenereren. Dit product is vooral nuttig voor de droge en verdikte voethuid.

De belangrijkste ingrediënten en eigenschappen van het product zijn:

-Verzachtend complex: een combinatie van sheaboter, amandelolie, ricinusolie en bijenwas, rijstwas en carnaubawas. Dit complex verzacht en hydrateert de huid, helpt de hydrolipidenlaag weer op te bouwen en vermindert het keratinisatieproces.

-Spar- en salie-extracten: ze hebben een verstevigend effect en geven een gevoel van comfort aan de huid. Ze hebben ook ontstekingsremmende eigenschappen.

-Vitaminen A en E: helpen de huid te regenereren en haar gezonde uiterlijk te behouden.

-D- Panthenol : Heeft een verzachtende werking en versnelt de wondgenezing, helpt irritatie te verlichten.

-Lavendelolie: regenereert de huid perfect en helpt bij het wondgenezingsproces.

-Ricinusolie: Heeft hydraterende, ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen.

-Rijst, carnauba en bijenwas: ze creëren een occlusieve laag op het huidoppervlak die overmatige verdamping van water van het huidoppervlak voorkomt.

-Sheaboter: Voedt, regenereert en beschermt de huid tegen externe factoren.

De zalf is perfect voor de dagelijkse voetverzorging, helpt deze in goede conditie te houden en voorkomt problemen met een droge en verdikte opperhuid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een passende hoeveelheid van het preparaat aan op de gereinigde en gedroogde huid van de voeten. Masseer zachtjes en laat intrekken.

SAMENSTELLING

Butyrospermum Parkii-boter, Helianthus Annuus (zonnebloem) zaadolie, Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond ) olie, polyglyceryl-2 isostearaat/dimeer dilinoleaat copolymeer, Ricinus Communis (castor) zaadolie en gehydrogeneerde ricinusolie en Copernicia Cerifera (Carnauba) was en cera Alba (Bijenwas), Propaandiol, Oryza Sativa Bran Wax, Cetearyl Alcohol & Ceteareth 20, Capryl/Caprinezuur Triglyceride, Coco-Caprylaat/Capraat, Cetyl Alcohol, Fenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Parfum, Abies Extract, Salvia Officinalis Extract, D-panthenol, Retinylpalmitaat, Tocoferylacetaat, Lavandula Angustifolia-olie, Eucalyptus Globulus-bladolie, Rosmarinus Officinalis-olie De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

114223
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901810050368

Apis Api-Podo Intense...

€ 7,90
group_work Toestemming voor cookies