Balea Voetcreme eelt verminderend 50 ml

€ 3,40
Inclusief belasting

Voetcrème die eelt vermindert

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5
Niet op voorraad

Balea Voetcreme eelt verminderend 50 ml

Eelt verminderende voetcrème is een voetverzorgingsproduct dat effectief eelt verwijdert, de vorming ervan voorkomt en de huid voedt, waardoor deze zacht en glad blijft. De crème bevat actieve ingrediënten, zoals ureum en salicylzuur, die de vereelte opperhuid effectief oplossen, waardoor de voeten glad en zacht aanvoelen. Bovendien bevat de crème natuurlijke oliën en boters die de huid verzorgen en zorgen voor een goede hydratatie en voeding. Voetcrème die eelt vermindert heeft een lichte textuur die snel intrekt en geen vettig laagje achterlaat op de huid. De crème kan worden gebruikt op zowel de droge als de vochtige voethuid en regelmatig gebruik heeft positieve effecten in de vorm van een gladde, zachte en gezond ogende huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid crème aan op de voeten en masseer het zachtjes in de huid, waarbij u zich concentreert op de eeltplekken. De crème kan dagelijks worden gebruikt of afhankelijk van de behoeften van de huid van de voeten.

SAMENSTELLING

Aqua , ethylhexylstearaat, ureum, capryl/caprinezuurtriglyceride, cetearylisononanoaat, glycerine, diisostearoylpolyglyceryl-3-dimeerdilinoleaat, gehydrogeneerde ricinusolie, magnesium , salicylzuur, zinksulfaat, fenoxyethanol, benzylalcohol, allantoïne, triacetine, kaliumsorbaat, citrus citroenschilolie, citrus aurantium dulcis schilolie uitgedrukt, parfum, citroenzuur, natriumhydroxide, tocoferol, limoneen, hexylcinnamal, linalool, citral. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

110786

Specifieke referenties

ean13
4058172444425

Balea Voetcreme eelt...

€ 3,40
group_work Toestemming voor cookies