Bielenda Beauty Molecules precieze micellaire vloeistof voor het gezicht intensief 500 ml

€ 8,30
Inclusief belasting

Het is een ideale oplossing voor de dagelijkse reiniging van de huid van permanente make-up en UV-filters

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Bielenda Beauty Molecules precieze micellaire vloeistof voor het gezicht intensief 500 ml

Nauwkeurige intensieve micellaire vloeistof, bedoeld voor het verwijderen van sterke make-up en crèmes met een UV-filter, bevat ingrediënten die make-up effectief verwijderen en de huid reinigen, terwijl ze zorgen voor hydratatie en comfort. Betaïnemoleculen hebben huidkalmerende, hydraterende en verzachtende eigenschappen, die helpen make-up en zonnebrandcrème voorzichtig te verwijderen zonder irritatie te veroorzaken. Argininemoleculen zijn verantwoordelijk voor het handhaven van de juiste waterbalans in de huid, zorgen voor hydratatie en voorkomen dat deze uitdroogt. Het synbioticum dat in het micellaire water aanwezig is, ondersteunt het microbioom van de huid, wat helpt om een gezond bacterieel evenwicht te behouden en de weerstand van de huid tegen ongunstige externe factoren te versterken. Citroenwater heeft verfrissende, revitaliserende en verhelderende eigenschappen, wat bijdraagt aan het herstel van de frisheid en vitaliteit van de huid. Allantoïnemoleculen hydrateren, kalmeren en kalmeren de huid en verminderen irritatie en roodheid. Bovendien versnellen provitamine B5-moleculen het regeneratieproces van de huid, terwijl ze hydrateren en kalmeren. Het micellaire water werkt nauwkeurig en intensief en verwijdert zelfs sterke make-up en crèmes effectief met een UV-filter. Tegelijkertijd herstelt het de frisheid, vitaliteit en het comfort van de huid zonder irritatie te veroorzaken. Het is een ideale oplossing voor de dagelijkse reiniging van de huid van permanente make-up en UV-filters.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de vloeistof aan op een wattenschijfje en was je gezicht, ogen en hals. Herhaal dit totdat je een schoon wattenschijfje hebt verkregen en spoel je gezicht daarna af met water.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), PEG-6 caprylic/capric glyceriden, glycerine, sorbitol, citrus limon ( Lemon ) fruitextract, natriumlactaat, betaïne, allantoïne, Panthenol , alfa-glucan-oligosaccharide, polymnia sonchifolia- Juice , maltodextrine, lactobacillus, arginine PCA , Ethylhexylglycerine, Polysorbaat 20, Dinatrium EDTA, Citroenzuur, Cetrimoniumbromide, Fenoxyethanol, Kaliumsorbaat, Parfum (Geur). De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112165
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169051433

Bielenda Beauty Molecules...

€ 8,30
group_work Toestemming voor cookies