Apis Api-Podo Intensief Regenererend Collageenconcentraat voor nagels 30 ml

€ 7,90
Inclusief belasting

Het concentraat is een uitgebreide behandeling die het gezonde uiterlijk en de kracht van verzwakte nagels herstelt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Apis Api-Podo Intense Regenererend Collageenconcentraat voor nagels 30 ml

Het concentraat is een uitgebreide behandeling die het gezonde uiterlijk en de kracht van verzwakte nagels en nagelriemen herstelt. Dankzij zorgvuldig geselecteerde ingrediënten krijgen je nagels hun natuurlijke glans en verzorgde uitstraling terug.

De belangrijkste ingrediënten zijn:

-Ceramiden 6: Ze beïnvloeden de cohesie en elasticiteit van de opperhuid en beschermen de huid tegen externe factoren. Ze reguleren het watergehalte in het stratum corneum, hebben antirimpel- en hydraterende eigenschappen.

-Collageen en elastine: ze geven elasticiteit en stevigheid aan de nagels en versterken hun structuur.

-Hennepolie: Heeft regenererende, antioxiderende en antiseptische eigenschappen. Voedt en verzorgt perfect de opperhuid van nagels en nagelriemen.

Bovendien beschermen de vitamines A en E, ingesloten in liposomen, tegen het splijten van de nagels en voeden ze de opperhuid diep. Deze geconcentreerde formule zorgt ervoor dat nagels sneller groeien en beter bestand zijn tegen externe factoren. Dit is een geweldige manier om je nagels in hun natuurlijke, gezonde staat te herstellen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng 1-2 druppels van het concentraat aan op de gereinigde nagelplaat en de omliggende nagelriem. Masseer het preparaat zachtjes en laat het intrekken. Gebruik elke ochtend en avond.

SAMENSTELLING

Collageen, gehydrolyseerde elastine, Aqua , lecithine, sorbitol, Panthenol , glucose, trilaureth-4-fosfaat, carnitine, ceramide 6, propaandiol, cannabis sativa-zaadolie glycereth-8-esters, fenoxyethanol, caprylylglycol, natriumacrylaten copolymeer en lecithine, capryl /Caprinezuurtriglyceride, tocoferylacetaat, retinylpalmitaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114227
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901810050481

Apis Api-Podo Intensief...

€ 7,90
group_work Toestemming voor cookies