Bielenda Voedende Handboter Banan 50 ml

€ 2,70
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Als uw handen droog, ruw of gevoelig zijn ongunstige externe factoren en chemicaliën, echt veeleisend intensieve regeneratie en smering:

Deze onschuldige, zoete verpakking bevat een echte verzorgende "bom" met de consistentie van rijke voedzame boter, wiens taak het is om onmiddellijke en langdurige hydratatie te bieden en de gladheid, zachtheid en comfort van de huid van de handen te herstellen.


Actie:

Innovatieve HYDROFOBISCHE FORMULE voorkomt overmatig uitdrogen van de opperhuid, creëert erop oppervlak met een microscopische occlusieve laag, waardoor het extra bescherming en versterking.

EFFICIËNTIE GARANDEREN:

BANANA zeer voedzaam, rijk aan mineralen en vitaminen; verzacht, smeert en verzacht de opperhuid, heeft een antioxiderende werking.

KARITE BOTER dankzij de inhoud van omega 3-6 en vit. E-boter smeert merkbaar, verbetert de elasticiteit van de huid, helpt om de juiste conditie, buitengewone zachtheid en gladheid te herstellen.

CANDELILLA WAX oliën en gladmaken een ingrediënt met een beschermende functie: creëert een film op het huidoppervlak, die voorkomt vochtverlies en verhoogt de opname van actieve ingrediënten.


Gebruik:

Masseer de boter indien nodig in de huid van de handen, laat het intrekken. Product voor gebruik het hele jaar door.

65734

Specifieke referenties

ean13
5902169032975

Bielenda Voedende Handboter...

€ 2,70
group_work Toestemming voor cookies