beBIO Ewa Chodakowska Natuurlijke Bodylotion Chia en Japanse Kersenbloesem 200 ml

€ 4,69
Inclusief belasting

Natuurlijke bodylotion

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

beBIO Ewa Chodakowska Natuurlijke Bodylotion Chia en Japanse Kersenbloesem 200 ml

Natuurlijke bodylotion met extract van chiazaad en Japanse kersenbloesem. De balsem bevat 99,3% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De rijke samenstelling hydrateert en voedt je huid bovendien, waardoor deze mooi, glad en goed verzorgd blijft. Karité- en cacaoboter en plantaardige oliën voeden en versterken de beschermende barrière van de huid. Aloëbladsap kalmeert irritaties, hydrateert, regenereert en verzorgt de huid en helpt haar natuurlijke balans te behouden. Het bevat natuurlijke extracten van chiazaden, Japanse kersenbloesem en natuurlijk aloëbladsap. Chiazaadextract beschermt tegen vrije radicalen. Japanse kersenbloesem hydrateert en verbetert de huidconditie. De balsem bevat alleen geuren van natuurlijke oorsprong, de noot van de geur is smakelijk, zoet en fruitig.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer de lotion zachtjes in na het baden en wanneer de huid hydratatie nodig heeft. In dezelfde geurnoot vind je een unieke douchegel met een complex van milde wassubstanties, onder andere verkregen uit kokosolie en zaden van het kostbare goud van Poolse velden - koolzaad. De gel reinigt de huid op milde wijze, voedt en hydrateert deze.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, isopropylmyristaat, Helianthus Annuus-zaadolie, polyglyceryl-3-stearaat, cetearylalcohol, glycerylstearaat, Butyrospermum Parkii-boter, Aloe Barbadensis- Juice , tri-ethylcitraat, parfum, caprylylglycol, natriumstearoyllactylaat, benzoëzuur, xanthaangom , Tocoferol, Theobroma Cacaozaadboter, Prunus Serrulata Bloemextract, Salvia Hispanica Zaadextract, Natriumhydroxide, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Citroenzuur De exacte samenstelling staat op de verpakking

109230
a lot

Specifieke referenties

ean13
5906874025369

beBIO Ewa Chodakowska...

€ 4,69
group_work Toestemming voor cookies