Veoli Botanica Lipid Solve Body hydraterende en regenererende bodylotion met lipiden 290 ml

€ 29,60
Inclusief belasting

Lichaamsbalsem met lipiden - hydraterend en regenererend

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Veoli Botanica Lipid Solve Body hydraterende en regenererende bodylotion met lipiden 290 ml

Lichaamsbalsem met lipiden - hydraterend en regenererend, met 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, deze balsem met lipiden is het perfecte antwoord op de behoeften van de huid die vrij wil zijn van het gevoel van droogheid, irritatie en ongemak.

Voordelen en effecten:

-Een gevoel van intense hydratatie en verzachting van de huid.

-Voeding en regeneratie van de huid.

-Verzacht het gevoel van ruwheid en droogheid.

- Ondersteunt de regeneratie van de opperhuid.

-Snelle opname zonder een plakkerig gevoel achter te laten.

De huid van het lichaam heeft, net als de huid van het gezicht, speciale verzorging nodig. Lipidenbalsem, verrijkt met natuurlijke lipiden, omega 3- en omega 6-zuren, squalaan en een ceramidecomplex (Ceramide AP, Ceramide NP, Ceramide EOP) en polysachariden, zorgt voor een uitgebreid gevoel van hydratatie en voeding.

Belangrijkste actieve ingrediënten:

-Sk Influx Evolve (Ceramide Complex) - versterkt de hydrolipidenbarrière, beschermt de huid tegen waterverlies en ondersteunt regeneratie.

-Vitaoils Plus - een complex van oliën (kokosnoot, lijnzaad, avocado, argan, macadamia, zonnebloem, olijfolie) rijk aan onverzadigde vetzuren en vitamine A, D en E, regenereert en hydrateert de huid.

-Fucocert®️ 1,0% - een polysacharide met hydraterende eigenschappen, verzachtend en verzachtend, waardoor het gevoel van een fluweelzachte aanraking ontstaat.

-Squalaan - voorkomt overmatige verdamping van water, conditioneert, verzacht en maakt de huid glad.

-Vitamine E – antioxidant, remt huidverouderingsprocessen.

-Aloë-extract - hydrateert, kalmeert en regenereert de huid.

-Groene Thee Hydrolaat - antioxidant, revitaliseert, hydrateert en verfrist de huid.

-Druivenolie 5 % - rijk aan voedingsstoffen, hydrateert en oliën de huid.

De balsem trekt snel in, laat geen vettig laagje achter en zorgt voor langdurige hydratatie. De perfecte aanvulling op een reeks body wash gels.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een deel van de balsem aan op een schone en droge huid en verdeel gelijkmatig. Gebruik indien nodig voor het beste resultaat, niet minder dan 1-2 keer per dag.

SAMENSTELLING

Aquavitis vinifera zaadolieglycerylstearaatcitraatglycerinemyristylmyristaattripelargonincapryl/caprinetriglyceridehydroxypropylzetmeelfosfaatbutyrospermum parkii boterbetainealoe barbadensis bladsappenqualanecamellia sinensis bladwaterbiosacharide gom-1helianthus annuus zaadoliecocos nucifera olielinum usitatissimum zaadolietocoferylacetaat lantoïne camelina sativa zaadoliepersea gratissima olieargania spinosa kerneloliemacadamia ternifolia zaadolieolea europaea fruitoliënnatriumhyaluronaatceramide apphytosfingosinecholesterolbeheenzuur zuurceramide eopceramide nptocoferolglycerylstearaatcetearylalcoholtriethylcitraatpolyglyceryl-10-stearaatpolyglyceryl-6-behenaatcaprylylglycololusoliexanthaangom natriumlevulinaatglycerylcaprylaatnatriumanisaatbenzoëzuur natriumbenzoaat kaliumsorbaatcitroenzuurnatriumhydroxideparfumlimoneenlinalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114664
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5904555695481

Veoli Botanica Lipid Solve...

€ 29,60
group_work Toestemming voor cookies