Veoli Botanica Oil to Milk hydraterende en transformerende body wash olie met 2% gemberextract 290 ml

€ 21,80
Inclusief belasting

Reinigingsolie met 2% gemberextract en vitamine E

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

Veoli Botanica Oil to Milk hydraterende en transformerende body wash olie met 2% gemberextract 290 ml

Hydraterende en transformerende reinigingsolie met 2% gemberextract en vitamine E is een formule van deze olie die een echt tegengif is voor de droge en vochtarme huid en die 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong bevat. Zachte ale effectieve reiniging van de huid. Een gevoel van geregenereerde, gevoede en intens gehydrateerde huid. Verzacht het gevoel van een ruwe en droge huid. Het laat de huid zijdezacht aanvoelen. De huid van het lichaam heeft, net als de huid van het gezicht, speciale aandacht nodig. Deze formule is een tegengif voor de huid die geen stevigheid en elasticiteit heeft. Deze gel bevat 2% gemberextract en verandert in een lichte emulsie, waardoor onzuiverheden en SPF resten effectief worden verwijderd, terwijl de huid wordt gekalmeerd en de elasticiteit wordt verbeterd. Squalaan verzacht en verzacht bovendien de huid, en het Vitaoils Plus plantaardige oliecomplex regenereert en hydrateert intensief, waardoor de huid uitzonderlijk zacht en soepel wordt.

Belangrijkste actieve ingrediënten:

-Gemberextract 2% - heeft antioxiderende en verzachtende eigenschappen, verbetert de elasticiteit van de huid.

-Vitamine E - antioxiderende werking, vertraagt huidverouderingsprocessen.

-Squalaan - creëert een beschermende film op het huidoppervlak, waardoor waterverlies wordt voorkomen.

-Vitaoils Plus - een complex van oliën (kokosnoot, lijnzaad, avocado, argan, macadamia, zonnebloem, olijfolie) rijk aan onverzadigde vetzuren en vitamine A, D en E, regenereert en hydrateert de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de olie aan op uw hand en masseer het product zachtjes op de huid van uw lichaam. Voor extra voordelen kunt u het een paar minuten laten staan. Na het uitsmeren verandert de olie in een emulsie waarmee je de huid grondig kunt reinigen van onzuiverheden en SPF. Voeg water toe om een melkachtig schuim te creëren en spoel daarna grondig af met water.

SAMENSTELLING

Glycerinaquadecylglucosidedinatriumcocoylglutamaatpolyglyceryl-10-lauraatcitroenzurenqualanezingiber officinale wortelextractlinum usitatissimum zaadoliepersea gratissima olieargania spinosa kerneloliemacadamia ternifolia zaadolieolea europaea fruitoliehelianthus annuus zaadoliecocos nucifera olietocoferolhydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloridex anthaan gom natriumbenzoaat kaliumsorbaatnatriumchlorideparfumkaneelkaneelcinnamylalcoholeugenollimoneenlinalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114665
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5904555695498

Veoli Botanica Oil to Milk...

€ 21,80
group_work Toestemming voor cookies