Cafe Mimi Krem do stóp Głebokie odżywienie 110 ml

€ 2,60
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Voetcrème met cacaoboter en ylang-ylangolie voedt en regenereert de huid diep. Het product is ideaal in de zomer, wanneer de huid van de voeten vaker wordt blootgesteld en dus wordt blootgesteld aan ongunstige externe factoren. De crème bevat 95% natuurlijke ingrediënten. Verpakking van gemakkelijk afbreekbaar materiaal.

Cacaoboter heeft dankzij de bestanddelen die het bevat het vermogen om vrije radicalen te neutraliseren, het verouderingsproces van de huid te vertragen en te beschermen tegen de effecten van ongunstige omgevingsfactoren.

Ylang-ylang-olie heeft een antiseptische werking, voorkomt huidschilfering, brengt de talgafscheiding in evenwicht, zowel voor de droge als de vette huid. Het versnelt de genezing van kleine wondjes en schaafwonden, heeft een geurverdrijvend effect en de geur kalmeert.

Karitéboter kalmeert de huid, maakt haar elastisch en regenereert. Het heeft een verjongend effect dankzij het gehalte aan veel vitamines! Het beschermt en beschermt tegen de negatieve invloed van externe factoren.

Druivenpitolie kalmeert en kalmeert irritaties en zorgt voor een goede hydratatie. Het beschermt de huid, herstelt de gezonde kleur. Dankzij het hoge gehalte aan vitamines en antioxidanten voedt het en voorkomt het de afbraak van collageenvezels.


HOE TE GEBRUIKEN

Masseer een kleine hoeveelheid crème in de huid van de voeten, wacht tot het is opgenomen.

SAMENSTELLING INCI

Aqua , Theobroma Cacaozaadboter (cacaoboter), capryl/caprinezuurtriglyceriden, glycerylmonostearaat, cetearylalcohol, plantaardige glycerine (botanische oorsprong), Butyrospermum Parkii (shea) boter (sheaboter), Vitis vinifera druivenpitolie (druivenpitolie) ), Hydroxyethyl Ureum, Betaine (van suikerbiet), Cananga Odorata (Ylang-Ylang) Essentiële Olie (ylang-ylang olie), Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerine, Triethanolamine, Acrylaten/C10-30 Alkyl Acrylaat Crosspolymeer, Parfum

100884

Specifieke referenties

ean13
4627090994116

Cafe Mimi Krem do stóp...

€ 2,60
group_work Toestemming voor cookies