Cafe Mimi 2in1 Douchegel en badschuim Lavendel en Abrikoos 300 ml

€ 3,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

2in1 douchegel met de aroma's van lavendel en abrikoos Cafe Mimi is een perfecte hulp bij het ontspannen na een zware dag! De cosmetica zal, dankzij de delicate consistentie en actieve ingrediënten die erin zitten, verlichting brengen en helpen bij regeneratie. De huid wordt na gebruik van de gelfoam gereinigd, zijdezacht en uitzonderlijk zacht. Dankzij de formule is de gel geschikt voor zowel douche i do bad.

Hoe werkt het?

  • < strong >Essentiële oliën van ylang-ylang en lavendel ontspannen dankzij hun aromatherapeutische eigenschappen, hebben een positief effect op het welzijn, verlichten stress en vermoeidheid. Ze dragen bij aan de normalisatie van de slaap.
  • Lavendelextract regenereert de huid en heeft een antiseptische werking. Dankzij zijn eigenschappen hydrateert het de huid diep, kalmeert het irritaties en voorkomt het overmatige peeling.
  • Abrikozenextract verbetert de elasticiteit van de huid en verstevigt deze. Het heeft verstevigende en antioxiderende eigenschappen.
  • Kokosolie voedt de huid diep. Het maakt het zacht en zichtbaar geregenereerd.

Hoe te gebruiken?

Onder de douche: Breng de gel aan op een natte huid of een sponsje. Week het hele lichaam en spoel het daarna grondig af met water.

Voor het bad: Voeg de juiste hoeveelheid van de cosmetica toe aan het bad wanneer u het met water vult.

Product alleen voor uitwendig gebruik.


  • Aqua , Prunus Armeniaca (Abrikoos) Fruit Extract (abrikoos extract), Lavandula Angustifolia ( Lavender ) Bloem Extract (lavendel extract), Plantaardige Glycerine (plantaardige glycerine), Cocamidopropyl Betaine, Natrium Coco-Sulfaat, Coconut Glycereth-8 Esters Kokosnoot), Natriumchloride, Lavandula Angustifolia (lavendel) etherische olie (lavendel etherische olie), Cananga Odorata (Ylang-Ylang) bloem etherische olie (ylang-ylang etherische olie), parfum, benzylalcohol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat , Amyl Kaneel, Linalool, Limoneen.

100821

Specifieke referenties

ean13
4607967670053

Cafe Mimi 2in1 Douchegel en...

€ 3,80
group_work Toestemming voor cookies