Bielenda Beauty Milky Almond bodymilk met prebioticum 400 ml

€ 8,40
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

We weten heel goed dat elke dag uitdagingen met zich meebrengt die niet alleen u, maar ook uw huid het hoofd moet bieden. Daarom hebben we met haar in gedachten de vegan Beauty Milky lichaamsverzorgingslijn in het leven geroepen. Wij geloven dat het elke dag je natuurlijke bondgenoot zal zijn in de strijd voor vitaliteit en een stralende huid.

Veganistische amandelmelk met een prebioticum voor lichaamsverzorging is een ideaal voorstel voor de huid die regeneratie nodig heeft. De melk hydrateert de huid, regenereert deze effectief, elimineert het onaangename gevoel van beklemming, herstelt de zachtheid, laat de huid glad aanvoelen, verbetert de conditie en het uiterlijk van de opperhuid. Heb je aanvullende argumenten nodig? :) Hier zijn ze:

*bevat 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong *heeft een veganistische formule *beschermt het microbioom van de huid *trekt snel in *verslavende geur en gebruiksgemak.

Bovendien bevat het zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke actieve ingrediënten:

- amandelmelk - een samenstelling van olie en extract van amandelpitten, vertoont eigenschappen die de voeding en hydratatie van de opperhuid ondersteunen.

- prebiotica - stoffen die de ontwikkeling van een normale bacteriële flora stimuleren.

EFFECT? Optimaal geregenereerde, geurige, gladde huid, klaar voor nieuwe uitdagingen.

PS Je hebt zojuist een product gevonden in een gerecyclede verpakking die #crueltyfree is en is gecertificeerd door PETA. Bedankt voor je bewuste keuze <3

68051

Specifieke referenties

ean13
590169043193

Bielenda Beauty Milky...

€ 8,40
group_work Toestemming voor cookies