Barwa Colours of Harmony Doucheolie Green Olive 440 ml

€ 15,60
Inclusief belasting


Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

strong Laat je zintuigen ontwaken met de smakelijke geur van olijven!

Doucheolie op basis van natuurlijk extract van groene olijven is perfect als cosmetisch middel voor de gevoelige en droge huid - het hydrateert, voedt en voedt effectief, waardoor de huid merkbaar gladder en zachter wordt.

De veelzijdige werking van de olie!

De effectiviteit van de olie is gebaseerd op het gebruik van natuurlijke componenten die regenereren, reinigen en hydrateren en de huid volledig verzorgen.

De olie is een veilige, veganistische cosmetica die geen kleurstoffen bevat.

Een combinatie van natuurlijke actieve ingrediënten en vitaminen belangrijk voor een stralende en gezonde huid!

Actieve ingrediënten:

  • Olijfolie - bevat antioxidanten die een regenererend effect hebben.
  • Zoete amandelolie - de olie bevat onverzadigde zuren die de opperhuid verzachten en de lipidenbeschermende barrière versterken.
  • Vitamine E - een sterke antioxidant, heeft anti-aging eigenschappen en beschermt de opperhuid tegen de schadelijke effecten van UV-straling.

Gebruik:

Breng een kleine hoeveelheid van de cosmetica aan op een vochtige huid. Bij contact met water verandert de olie in een melkachtig schuim. Na het grondig wassen van het hele lichaam, afspoelen met lauw water.

Ingrediënten:

Olea Europaea-olie, Caprylic/Capric Triglyceride, MIPA-Laureth Sulfate, Laureth-4, Cocamide DEA, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Parfum, Olea Europaea-extract, Aqua , Tocopheryl Acetal, Butyleenglycol, Geraniol, Butylfenyl Methylpropional, Linalool, Citronellol, Hexyl Kaneel, limoneen, alfa-isomethylionon.

100523

Specifieke referenties

ean13
5902305002251

Barwa Colours of Harmony...

€ 15,60
group_work Toestemming voor cookies