Cafe Mimi Guava en Aardbei Douchegel 300 ml

€ 3,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Delicate reiniging en een heerlijk zomeraroma - dit alles wordt geleverd door de Gujawa & Straskawka Cafe Mimi douchegel. De gel reinigt de huid grondig van onzuiverheden en gifstoffen. Het laat het fris, gevoed, elastisch en zacht achter. De cosmetica elimineert het gevoel van droogheid en onaangename huidspanning. Het hydrateert de huid en verbetert de stevigheid. De gel bevat geen parabenen, minerale oliën, EDTA en MIT. Geschikt voor alle huidtypes.

Hoe werkt het?

  • < strong > Guave-extract egaliseert de teint. Het verbetert zijn flexibiliteit. Het zorgt voor hydratatie, reiniging en frisheid. Verzacht droogheid. Het is een uitstekende antioxidant.
  • Aardbeiensap maakt de huid zijdezacht en zacht. Voedt, verzacht, verstevigt en hydrateert de droge huid. Het verbetert de bloedcirculatie, ondersteunt het proces van collageensynthese. Versterkt de wanden van bloedvaten van de huid, egaliseert de kleur. Het heeft antioxiderende eigenschappen.
  • Babassu-olie heeft een hydraterende en verzachtende werking. Verbetert de elasticiteit van de huid. Versterkt de lipidenlaag van de huid en voorkomt waterverlies. Het heeft verstevigende eigenschappen, ondersteunt de strijd tegen cellulitis.

Hoe te gebruiken?

Breng de gel aan op een natte huid of een spons. Week het hele lichaam en spoel het daarna grondig af met water. Product alleen voor uitwendig gebruik.



  • Aqua , Psidium Guava (Guave) Fruit Extract, Fragaria Vesca ( Strawberry ) Juice , Plantaardige Glycerine, Natrium Coco-Sulfaat, Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, Natrium Cocoamphoacetaat, Prunus Amigdalus Dulcis ( Sweet Almond ) Olie & Lecithine & Polyglyceryl-3 Diisostearate & Glyceryl Stearate (amandelmelk ) Babassu-olie Polyglyceryl-4-esters (babasu-olie), betaïne (suikerbiet), parfum, natriumchloride, benzylalcohol, dehydroazijnzuur, benzoëzuur, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, citroenzuur, CI 16035

100822

Specifieke referenties

ean13
4607967670060

Cafe Mimi Guava en Aardbei...

€ 3,80
group_work Toestemming voor cookies