EO Laboratorie Country Deodorant voor de gevoelige huid 50 ml

€ 5,30
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

EO Labolatorie deodorant is een 100% natuurlijk product, op basis van aluminium-kaliumaluin. Kalium aluminium aluin is een natuurlijk mineraal. Het heeft een antiseptisch en ontstekingsremmend effect. De desinfecterende eigenschappen van aluin helpen de oorzaak van geuren weg te nemen, aluin verstopt de zweetkanalen niet, verwijdert bacteriën die verantwoordelijk zijn voor onaangename geuren, is veilig voor de gezondheid. Bevat geen aluminiumchloorhydraat.

Kaliumaluminiumaluin komt van nature voor als mineraal, heeft antiseptische eigenschappen en wordt gebruikt als geurverminderend middel. De adstringerende eigenschappen worden ook gebruikt bij het scheren om bloedingen bij kleine snijwonden en schaafwonden te verminderen. Aluin remt het zweten niet, het is geen typisch anti-transpirant voor drogisterijen, het elimineert de onaangename geur van zweet, niet de afscheiding ervan. Het gebruik van aluin vermindert dus niet de hoeveelheid zweet die wordt afgescheiden, maar we camoufleren alleen de geur. We herinneren ons ook dat het lichaam samen met zweet gifstoffen uitscheidt.

Sollicitatie

Natuurlijke deodorant voor de verzorging van alle huidtypes, ook geïrriteerd en na het ontharen .

Gebruik

Aanbrengen op een schone, droge huid.



Aqua , Aloe Barbadensis (Aloë) Juice , Gossypium Herbaceum (katoen) Extract (katoenextract), Хanthaangom (xanthaangom), Zinkricinoleaat, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, Propaandiol, Plantaardige Glycerine (plantaardige glycerine), Allantoïne, Panthenol , Parfum, Benzylalcohol, caprylylglycol, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat.
100878

Specifieke referenties

ean13
4627089433985

EO Laboratorie Country...

€ 5,30
group_work Toestemming voor cookies