Nacomi Lichaams- en gezichtsmist Perzikgeur 80 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
8
Niet op voorraad

  • Waarom heeft het zoveel toepassingen?

    Omdat bevat aloë vera sap, gehydrolyseerde glycosaminoglycanen en natriumhyaluronaat, en dit zijn niet zomaar ingrediënten. Allemaal strong verstrakken, voeden , kalmeren , hydrateren en hebben een anti-aging effect.


  • Voor Goedemorgen en Goedenacht!

    Na benauwd en warm, of ijzig (buiten het raam), dus met drogen lucht van de nacht, je kunt het niet helpen, maar niet alleen jij, maar ook de jouwe huid heeft verfrissing nodig. Ga je gang, besproei jezelf met alle mist!
    Na een ontspannend bad, maar niet zozeer een ontspannende dag wanneer een miljoen gedachten richten zich helaas niet op het tellen van lammeren - het is tijd voor de onze de nevel. Spray jezelf en je kussen voor een ontspannende geur en kalmeer je lichaam en geest!


  • Voor make-up of om make-up op te frissen

    Voor make-up dient het als een snelle , gezonde injectie voor je huid. Voedt en hydrateert en bereidt zich zo voor op verdere verzorging of make-up.
    IN tijdens een feestje als je voelt dat er huiden op je gezicht zijn verschenen met gedroogde foundation of matte lippenstift begon te rollen en verzamel op gedroogde huiden, het is tijd voor onze mist! Het verfrist je make-up heel snel.


  • Zon, vorst of wind

    NEE vanaf vandaag is bekend dat de huid die wordt blootgesteld aan de volle zon, extreme kou of harde wind, kan het erg droog en erg droog worden gevoelig, wat leidt tot snellere veroudering. Ben je aan het zonnen? NEE vergeet jezelf af en toe met onze mist te besproeien. je vergat handschoenen en uw gezicht wordt blootgesteld aan een sterke vrieswind? Snel je komt thuis en het enige waar je aan denkt is het doen je handen tegen de radiator leggen ... Hier komt onze mist weer, wat kalmeert, hydrateert perfect en stimuleert het werk van collageen en elastine!


  • Lange intensieve training

    Denk je, dat je tijdens het trainen alleen je lichaam traint? ook je huid ze werkt - ze rekt zich uit, rekt zich uit, warmt op en dan geef je haar snel koude douche, want het werkt perfect tegen cellulitis. Natuurlijk! Maar vergeet ook niet dat een verwarmde huid en verwijde poriën dat wel zijn het perfecte moment om haar actieve ingrediënten te geven. En na een koude douche het verdient ook een dosis hydratatie, en daarnaast heeft de mist effect uitrekken en aanspannen. Niets, gewoon op het lichaam kloppen!

Sollicitatie

Spray gezicht en lichaam. Schudden voor gebruik.

 

Samenstelling

Aqua , Aloe Barbadensis- Juice , sorbitanoleaat-decylglucoside Crosspolymeer, benzylalcohol, parfum, gehydrolyseerde glycosaminoglycanen, Glycoproteïnen, dehydroazijnzuur, glycerine, natriumhyaluronaat, citroenzuur Zuur, kaliumsorbaat, Copper , natriumbenzoaat, natrium-PCA, Linalool, Limonene, CI 75300
101050

Specifieke referenties

ean13
5902539710335

Nacomi Lichaams- en...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies