Bielenda Professional Watermeloen Body peeling 600 g

€ 17,00
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6
Niet op voorraad

strong Doel: alle huidtypes.

Actieve ingrediënten: watermeloenextract, avocado-olie.

Actie:

• reinigt perfect en maakt de huid glad
• verbetert de doorbloeding en oxygenatie van de huid
• hydrateert en smeert optimaal
• bereidt de huid voor om actieve ingrediënten op te nemen
• maakt de huid fluweelzacht.

Capaciteit: 600g

DE TWEEDE AFBEELDING TOONT DE VORIGE VERPAKKING VAN HET PRODUCT. VORIGE BESCHRIJVING HIERONDER:

Product

Watermeloen peeling .

Actie

- reinigt perfect en maakt de huid glad - verbetert de doorbloeding en zuurstofvoorziening van de huid - hydrateert optimaal en oliet zachtjes - bereidt de huid voor op de opname van actieve ingrediënten - laat de huid fluweelzacht aanvoelen

Effect

WATERMELOEN EXTRACT - stimuleert de microcirculatie van bloed en lymfe, vergemakkelijkt de verwijdering van gifstoffen uit het lichaam. Het blokkeert de enzymen die verantwoordelijk zijn voor het omzetten van koolhydraten in vetweefsel en vergemakkelijkt de verbranding van het bestaande. Het maakt de huid glad, vormt het figuur.

AVOCADO-OLIE - een natuurlijk UV-filter, een rijke bron van vitamines, onverzadigde vetzuren en antioxidanten, vertoont volledige biocompatibiliteit met de menselijke huid, heeft unieke regenererende en verzachtende eigenschappen. Voorkomt effectief het verlies van water uit de opperhuid en hydrateert het tegelijkertijd diep.

MACADAMIA NUT OIL - een natuurlijke bron van vitamine F, voedt de huid, smeert haar zacht en beschermt tegen vochtverlies en de nadelige effecten van externe factoren.

AMANDELOLIE - heeft een buitengewoon vermogen om de opperhuid te verzachten en glad te maken, voedt en versterkt de hydrolipidenbarrière van de huid. Het bevat een grote hoeveelheid linolzuur, dat een belangrijke rol speelt bij het functioneren van het intercellulaire cement van het stratum corneum.

VITAMINE E - remt huidverouderingsprocessen, hydrateert, verzacht en verzacht de opperhuid, kalmeert mogelijke ontstekingen, vermindert de schadelijke effecten van zonlicht op huidcellen. Het voegt vitaliteit en energie toe aan de huid.

Gebruik

Breng de peeling aan op het hele lichaam (exclusief de borsten) of op de behandelde delen en masseer. Verwijder vervolgens het preparaat onder de douche of met natte kompressen zonder zeep. Breng Watermelon Body Concentrate en Watermelon Gel Mask aan.

68333

Specifieke referenties

ean13
5902169004576

Bielenda Professional...

€ 17,00
group_work Toestemming voor cookies