Fluff Body Mask Voedende & Regenererende Appeltaart 150 ml

€ 6,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Wanneer stress en vermoeidheid elke avond hun tol eisen, is het tijd om ze te bestrijden. Hoe snel regenereren en de balans herstellen? Wij hebben een oplossing! Met ons lichaamsmasker bezorg je jezelf een moment van zalige ontspanning, terwijl je onstabiele lichaam weer normaal wordt. Bovendien zal de heerlijke geur van appeltaart aangename jeugdherinneringen oproepen.


Voor wie?

Voor mensen die dromen van een goed gehydrateerde en gladde huid, maar ook voor degenen die intensieve regeneratie en een moment van vergetelheid na een zware dag willen.


Wat doet Kombucha Body Mask voor je huid?

Het regenereert, hult je in een krankzinnige geur, kalmeert je zintuigen en wiegt je in slaap. Je wordt er 's ochtends ontspannen en vol energie wakker van en je huid ziet er stralend en zeker jonger uit!


Waarom Superfood Maansteen Extract, Passiflora Olie en Bloemolie Samenstelling?

Maansteenextract reinigt en regenereert de huid en helpt bovendien haar jeugdige eigenschappen te behouden. Het maakt het helderder en vol glans.
Passiflora-olie heeft een verjongende en verzachtende werking. Dankzij het gehalte aan omega 6 EFA's, vitamines en mineralen, regenereert en voedt het de huid. Bovendien gaat het als geweldige antioxidant huidveroudering tegen. Passiflorine die erin zit, heeft een kalmerend en ontspannend effect, verlicht nerveuze spanning, stress en ontspant de spieren.
Een complex van rozen-, pioenroos-, jasmijn-, lavendel-, kersenbloesem- en oranjebloesemolie hydrateert en maakt de huid glad. Het versterkt de collageenvezels, verzacht irritaties en vermindert fijne rimpels, waardoor de structuur verbetert. Het beschermt cellen tegen fotoveroudering en houdt zo de huid glad en stevig.


Aqua , Olus-olie, Glycerine, Butyrospermum Parkii-boter, Cetearylalcohol, Shorea Robusta-zaadboter, Glycine-sojaolie, Laurylglucoside, Polyglyceryl-2-dipolyhydroxystearaat, Cetylalcohol, Passiflora Incarnata-zaadolie, Citrus Aurantium Amara -bloemextract, Jasminum Officinale-bloemextract, Lavandula Angustifolia-bloemextract, Paeonia Officinalis-bloemextract, Prunus Serrulata-bloemextract, Sambucus Nigra-bloemextract, Moonstone / gehydrateerd siliciumdioxide, Rosa Damascena-bloemolie, Helianthus Annuus-zaadolie, Kaliumcetylfosfaat, Dehydroazijnzuur, Citroenzuur, Parfum, Benzylalcohol , tocoferylacetaat, natriumbenzoaat.




G

M

T

Taal detecterenAfrikaansAlbaneesAmhaarsEngelsArabischAzeriBaskischBengaliWit-RussischBirmaansBosnischBulgaarsCebuanoChinees uprKroatischTsjechischChichevaDeensEsperantoEstischFilipijnsFinsFransFriesGalicischGrieksGeorgischGujaratiHausaHawaiiaansHebreeuwsHindiSpaans HmongNederlandsIgboIndonesischIersIJslandsJapans JavaansJiddischYorubaKannadaCatalaansKazakKhmerKirgizischKoreaansCorsicaansHaïtiaans CreoolsKoerdischLatijnLaoLitouwsLetsLuxemburgsMacedonischMalayalamMaleisMaleisischMalteesMaoriMarathiMongoolsNepaleesDuits EckyNoorsArmeensPashtoPunjabiPersischPoolsPortugeesRussischRoemeensSamoaansServischShonaS indhiSlowaaksSloveensSomalischSothoSuhiliSundaiSinhalaSchots-GaelischZweedsTadzjieksThaisTamilTeluguTurksOekraïensUrduOezbeeksWelsHongaarsVietnameesItaliaansXhos azulu

AfrikaansAlbaneesAmhaarsEngelsArabischAzerbeidzjaansBaskischBengaalsWit-RussischBirmaansBosnischBulgaarsCebuaansChinees uprKroatischTsjechischChichevaDeensEsperantoEstischFilipijnsFinsFransFriesGalicischGrieksGeorgischGujaratiHausaHawaiiaansHebreeuwsHindiSpaansHmong NederlandsIgboIndonesischIersIJslandsJapans JavaansJiddischYorubaKannadaCatalaansKazachsKhmerKirgizischKoreaansCorsicaansHaïtiaans CreoolsKoerdischLatijnLaoLitouwsLetsLuxemburgsMacedonischMalayalamMaleisMaleisischMalteesMaoriMarathiMongoolsNepaliDuitsNor WeskiArmeensPashtoPunjabiPersischPoolsPortugeesRussischRoemeensSamoaansServischShonaSin dhiSlowaaksSloveensSomalischSothoSuhiliSundaiSingaleesSchots-GaelischZweedsTadzjieksThaisTamilTeluguTurksOekraïensUrduOezbeeksWelshHongaarsVietnameesItaliaansXhosaZu lu

Spraak is beperkt tot 200 tekens Opties : Geschiedenis : Feedback : Doneren Sluiten
101022

Specifieke referenties

ean13
5902539713114

Fluff Body Mask Voedende &...

€ 6,90
group_work Toestemming voor cookies