Nacomi Bosbessen bodyyoghurt 180 ml

€ 6,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

  • Fijne formule
    Yoghurt strong zeer snel in en laat geen vettig laagje achter op de huid. Dankzij de consistentie verspreidt het zich gemakkelijk en de boszoete geur geeft je energie voor de hele dag!

    Het zal je huid beschermen
    Overtuig uzelf van de prachtige samenstelling - rijstproteïnen en gistextracten die de juiste microflora in uw huid zullen herstellen . Dankzij de vernieuwing van de barrièrefuncties van de epidermis wordt de huid gehydrateerd , elastisch en gehydrateerd , waardoor ze gekalmeerd aanvoelt .

    Hydrateert, regenereert en kalmeert
    Het zijn kokos- en amandelolie en plantaardige glycerine die ingrediënten zijn met sterke regenererende , hydraterende en gladmakende eigenschappen. Yoghurt dringt door tot in de diepe lagen van de huid, regenereert deze permanent en maakt haar elastischer . Het werkt zeer intensief en langdurig mimo zijn lichte consistentie.


Sollicitatie

Masseer een kleine hoeveelheid yoghurt gelijkmatig in de huid. Laten absorberen

 

Samenstelling

 Aqua , Prunus Amygdalus Dulcis-olie, capryl/caprinezuur triglyceride, kokos Nucifera-olie, glycerine, cetearylalcohol, cetylalcohol, glyceryl Stearaat, stearinezuur, benzylalcohol, parfum, natriumlauroyl Glutamaat, gehydrolyseerd gisteiwit, gehydrolyseerd rijsteiwit, butyleen Glycol, dehydroazijnzuur, pentyleenglycol, kaliumsorbaat, natrium Benzoaat, CI 14720, CI 42090.
101038

Specifieke referenties

ean13
5902539702460

Nacomi Bosbessen...

€ 6,90
group_work Toestemming voor cookies