Nacomi Badmelk met de geur van Caramel 300 ml

€ 8,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Melk voor bad? In tegenstelling tot wat het lijkt, is het een geweldige oplossing voor een droge huid! Dankzij het gehalte strong heilzame oliën en voedzame rijstproteïnen, hydrateert het de huid en omhult het met zorg , en de betoverende geur van zoete karamel brengt je in een gelukzalige staat ontspanning. Je kunt het zo vaak gebruiken als je wilt, van deze zoetigheid word je niet dik! Jouw de huid krijgt een frisse en gezonde uitstraling.


  • hydratatie en goede verzorging - dit is waar u dankzij badmelk aan wint Nacomi . Zoete karamel in de vorm van een vloeibare melkemulsie met eiwitten rijst voedt en regenereert de huid intensief. Natuurlijke oliën in karamel badmelk maakt het perfect voeden en voedt de huid en maakt deze zijdezacht en elastisch. Echter, de geweldige geur van karamelzoetheid, tijdens het heerlijke bad, zal een moment van vergetelheid introduceren na een zware dag.

    Een hydraterende boost voor de dorstige en vermoeide huid
    Olie van zoete amandelen verzacht en hydrateert effectief de opperhuid. Bedrijven en hydrateert de huid en beschermt deze tegen negatieve factoren extern. Het dringt onmiddellijk in de huid en voedt het diep die geen olieachtige laag achterlaat. Tot nu toe slap en droog herstelt het juiste niveau van hydratatie en elasticiteit van de huid.
  • Olie Kokosolie is een bron van mineralen, vitaminen en verzadigde zuren vet. Het beschermt de opperhuid tegen UV-stralen en versnelt deze zonnen. Bovendien hydrateert en regenereert het de huid na lange tijd perfect bezonning. Het zorgt ervoor dat je huid elastischer wordt en flexibiliteit. Bovendien zal het fluweelzacht aanvoelen.

    Glycerine heeft sterke hydraterende eigenschappen. Maakt het vernietigd en eeltige huid wordt zachter en elastischer. Aanvullend helpt actieve stoffen diep in de huid door te dringen, waardoor het wordt niet alleen intens gehydrateerd, maar ook gevoed binnen. Het herstelt de optimale hydratatie van de huid en helpt deze te behouden lange tijd. Dankzij zijn eigenschappen zorgt het voor een langdurig effect elastische en strakke huid.

    Rijst-eiwitten zijn volledig natuurlijke ingrediënten. Dankzij de inhoud van aanzienlijke bedragen onverzadigde vetzuren hydrateren en voorkomen overmatig waterverlies via de opperhuid. Door het vermogen om stress te verminderen oxidatieve werking en activering van de beschermende barrière van de epidermis, verminderen tekenen huidveroudering en het verschijnen van rimpels. de huid maken wordt fluweelzacht en zacht en geeft het een gezonde uitstraling.

INGREDIËNTEN (INCI): Aqua , Cocos Nucifera-olie, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, glycerine, parfum, inulinelaurylcarbamaat, cetearylalcohol, glycerylstearaat, benzylalcohol, natriumlauroylglutamaat, xanthaangom, stearinezuur, gehydrolyseerde rijstproteïne, dehydroazijnzuur, Kaliumsorbaat, natriumbenzoaat.

101093

Specifieke referenties

ean13
5902539702576

Nacomi Badmelk met de geur...

€ 8,80
group_work Toestemming voor cookies