Nacomi Frambozengeurende badmelk 300 ml

€ 8,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

strong melkemulsie met rijstproteïnen en natuurlijke oliën helpen de huid goed te hydrateren en te smeren tijdens ontspannende baden. De heerlijke frambozengeur blijft hangen op een zachte huid en verlengt het ontspannende moment van de dag.


Herinner je je die speciale momenten op het platteland nog toen je tijdens warme zomerdagen frambozen zo uit de bush at? Nu kunt u deze herinnering ophalen dankzij de betoverende frambozengeur in de badmelk wanneer u maar wilt! Ontspanning is een bijzonder belangrijk element van het dagelijks leven en iedereen verdient een kleine springplank in de ontberingen van het dagelijks leven. Het is de moeite waard om het op smaak te brengen met een uniek aroma.

Badmelk voedt en smeert de huid perfect en laat een aangename frambozengeur achter

Natuurlijke amandelolie maakt de opperhuid effectief glad , dringt door in de diepe lagen van de huid en hydrateert deze intensief .
Bij regelmatig gebruik kan zoete amandelolie het permanent regenereren , oneffenheden veroorzaakt door sinaasappelschil, striae en andere onvolkomenheden gladstrijken.

Zoete amandelolie is perfect voor een verzachtende massage, trekt goed in en laat geen verzwarend laagje achter op de huid.

Glyceïne heeft sterk hydraterende eigenschappen. Het maakt de huid weerbaarder tegen externe factoren. Voorkomt vochtverlies door diep in de huid door te dringen . Het heeft een verzachtend en rustgevend effect op onze huid, maakt het intensief glad en regenereert het en maakt het effectief flexibeler en steviger . Het werkt intensief en langdurig Het zijn volledig natuurlijke ingrediënten. Ze bevatten aanzienlijke hoeveelheden onverzadigde vetzuren . Ze maken de huid fluweelzacht en glad . Ze hydrateren en voorkomen overmatig waterverlies via de opperhuid. Ze geven de huid een gezonde uitstraling.

De toevoeging van natuurlijk cichorei-extract maakt de cosmetica zachter voor de huid en het haar. Het maakt de huid zijdezacht en het haar glad en vol glans.

INGREDIËNTEN (INCI): Aqua , Cocos Nucifera-olie, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, glycerine, parfum, inulinelaurylcarbamaat, cetearylalcohol, glycerylstearaat, benzylalcohol, natriumlauroylglutamaat, xanthaangom, stearinezuur, gehydrolyseerde rijstproteïne, dehydroazijnzuur, Kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, benzylsalicylaat, limoneen, linalool, citronellol, citral, geraniol, CI 45100.

101091

Specifieke referenties

ean13
5902539702552

Nacomi Frambozengeurende...

€ 8,80
group_work Toestemming voor cookies