Mydlarnia Cztery Szpaki Natuurlijke Zout Lavendelzeep met Himalaya Zout 110 g

€ 6,00
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

BESCHRIJVING
Natuurlijke, handgemaakte lavendelzeep met blauwe Franse klei en Himalayazout is het resultaat van onze benadering van de kunst van het zeepmaken: we proberen meestal de ingrediënten te mengen om iets te creëren dat niet alleen perfect werkt qua gebruik, maar ook mooi is op zich. We zullen onbescheiden zeggen dat we zeker geslaagd zijn in lavendelzeep Słona Lavenda. Deze zeep met zoute "hagelslag" is een lust voor het oog en lichaam tijdens gebruik.

< strong > ACTIE:

Als we ons zouden concentreren op het bruikbare aspect van de zeep, zouden we zeker letten op de ingrediënten in de reep. De zeep bevat natuurlijke etherische olie van lavendel, die niet alleen bekend en gewaardeerd wordt om zijn geweldige en unieke geur, maar ook om zijn heilzame (niet alleen voor de huid) ontspannende en kalmerende eigenschappen.

Lavendelolie is een sleutel, maar niet het enige ingrediënt van Salt Lavender. Bijzondere aandacht moet worden besteed aan blauwe Franse klei, die zich onderscheidt door zijn uiterst delicate consistentie. Hierdoor is het gebruik van de zeep nog prettiger, roept het associaties met zijde op en ruikt het heerlijk. Aangename interactie is één ding, functionele kenmerken een ander. Blauwe Franse klei, die in onze handgemaakte lavendelzeep zit, heeft een zuurstofrijk effect in de huidverzorging, verfrist het effectief, geeft het elasticiteit en verheldert het. Het is rijk aan minerale zouten en micro-elementen, vooral: silica, ijzerfosfaat, calcium, magnesium en kalium. Het is geschikt voor de verzorging van alle huidtypes, vooral de delicate, gevoelige, droge en volwassen huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Plaats de staaf onder de waterstroom, zeep meerdere keren in uw handen om schuim te verkrijgen en reinig de huid van het hele lichaam ermee. U kunt de kubus ook direct op de huid gebruiken - dan profiteert u van de peelende eigenschappen.

SAMENSTELLING

Verzeept: Kokosolie, Olijfolie, Karitéboter, Ricinusolie, Himalayazout, Franse Blauwe Klei, Essentiële Lavendelolie.

103665

Specifieke referenties

ean13
5906660352099

Mydlarnia Cztery Szpaki...

€ 6,00
group_work Toestemming voor cookies