Mydlarnia Cztery Szpaki Wyrwidąb Natuurlijke Zeep met Laurierolie en Actieve Kool 110 g

€ 6,00
Inclusief belasting

De houtskoolzwarte laag van Wyrwidęba reinigt grondig de huid van een man na terugkeer van een oorlog of overlevingsexpeditie of voor het uitgaan

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

BESCHRIJVING
< strong > Wyrwidąb is de eerste mannencosmetica in het aanbod van Mydlarnia Cztery Szpaki en, onfatsoenlijk gesproken, een zeer succesvol debuut in deze categorie. Bij het werken aan de formule van deze zeep hebben we rekening gehouden met een paar simpele feiten . ) dat een moderne man zowel een stoere houthakker als een goed verzorgde dandy is of zou willen zijn, en een wilde onruststoker en een sublieme dandy. Dit is wat Wyrwidąb hem geeft - hij combineert kenmerken die elkaar lijken uit te sluiten. .  

ACTIE:

De kolenzwarte laag van Wyrwidęba reinigt grondig de huid van een man na terugkeer van een oorlog of een overlevingsreis, of voordat hij naar Biedra gaat voor yoghurt. In bepaalde situaties moet een man zich immers gewoon waardig presenteren (dat wil zeggen - in dit geval - rein zijn). Actieve kool heeft sterke eigenschappen die overtollig talg en opgehoopte onzuiverheden op de huid absorberen. Gebruikt in de zorg, reinigt en vermindert het systematisch de hoeveelheid talg die in de talgklieren wordt geproduceerd. Hierdoor vermindert het aantal open mee-eters (de zogenaamde mee-eters, d.w.z. die donkere, gehate puntjes) aanzienlijk. Na gebruik van zeep met actieve kool is het goed om een tonic of hydrolaat te gebruiken. We verwachten dat dit voor veel jongens klinkt als geavanceerde alchemie, maar het is gewoon een kwestie van de natuurlijke pH van de huid herstellen. Het is ook de moeite waard om ervoor te zorgen dat het goed gehydrateerd is. Voor dit doel kunt u de crème van uw echtgenoot, partner of andere kamergenoot gebruiken die een vergelijkbare specificiteit heeft. In een dergelijke situatie is het echter aan te raden voorzichtig te doseren - het stelen van buitensporige hoeveelheden kan leiden tot een onaangenaam onderzoek naar een verdacht groot verlies in de verpakking. Dan is het de moeite waard om op onafhankelijkheid te wedden - koop je eigen crème en gebruik deze zoveel als je ziel (of liever huid) verlangt. De situatie is vergelijkbaar bij afwezigheid van de bovengenoemde kamergenoot of huisgenoot - dan staat de persoon er alleen voor.

De groene laag met laurierolie verspreidt na gebruik een uniek, etherisch, mysterieus aroma rond de man en voedt de vermoeide opperhuid. Laurierolie heeft ontstekingsremmende, schimmelwerende en antiseptische eigenschappen. Het kan helpen bij de behandeling van psoriasis, atopie, eczeem, seborroe, schurft of huidmycose. Wyrwidęba kan worden gebruikt om het hele lichaam zonder angst te wassen

HOE TE GEBRUIKEN

Plaats de staaf onder de waterstroom, zeep meerdere keren in uw handen om schuim te verkrijgen en reinig de huid van het hele lichaam ermee.

SAMENSTELLING

Verzeept: Kokosolie, Karitéboter, Olijfolie, Ricinusolie, Groene Klei, Laurierolie, Essentiële Pijnboomolie, Essentiële Citroenolie, Essentiële Rozemarijnolie, Actieve Kool.

103682

Specifieke referenties

ean13
5906660352143

Mydlarnia Cztery Szpaki...

€ 6,00
group_work Toestemming voor cookies