Planeta Organica Skin Super Good natuurlijk voedende en hydraterende Banan Body Butter 360 ml

€ 7,60
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

BESCHRIJVING
Planeta Organica Skin Super Good Natural Body Cream - Butter Banana Split is een natuurlijke voedende bodycrème-balsem met biologisch bananenextract, die dankzij het hoge gehalte aan kalium en vitamine B en C diep in de huid doordringt, haar fantastisch voedt en herstelt zijn fluwelen zachtheid. Het biologische acai-extract en de kokosolie die in de samenstelling aanwezig zijn, hydrateren, verzachten en maken de huid intensief glad, waardoor deze een mooie, natuurlijke uitstraling krijgt. Biologische cacaoboter heeft een geweldige invloed op de elasticiteit en conditie van de huid en egaliseert de kleur, waardoor deze er elke dag mooier uitziet. Bovendien laat het een geweldige geur achter die heel lang aanhoudt.

Planeta Organica Skin Super Good Natural Body Cream-Butter Banana Split is een unieke cosmetica die je huid er mooi en gezond uit laat zien. De balsem is een vegan product en is niet getest op dieren.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de cosmetica aan op een schone en droge huid en verdeel gelijkmatig. Laten absorberen.

SAMENSTELLING

Aqua , isopropylpalmitaat, glycerylstearaat, cetearylalcohol, glycerine, cetearylglucoside, Musa Sapientum-fruitextract*, Euterpe Oleracea-fruitextract*, Cocos Nucifera-olie*, Theobroma-cacaozaadboter*, natriumstearoylglutamaat, citroenzuur, benzylalcohol, benzoëzuur Zuur, sorbinezuur, dehydroazijnzuur, parfum, CI 15985, CI 19140.

Inhoud 360ml

104259
just a few left

Specifieke referenties

ean13
4743318101569

Planeta Organica Skin Super...

€ 7,60
group_work Toestemming voor cookies