Joanna SENSUAL Wasstrips voor lichaamsontharing Vege

€ 3,50
Inclusief belasting

Een nieuwe, veganistische formule van de pleisters

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Joanna SENSUAL Wasstrips voor lichaamsontharing Vege

De nieuwe, veganistische formule van de pleisters bevat geen stoffen van dierlijke oorsprong. De wasformule is verrijkt met natuurlijke, zeer effectieve carnaubawas, verkregen uit de bladeren van de copernicuspalm, evenals arganolie en aloë vera van biologische plantages. Daarnaast werd uit zorg voor het milieu biologisch afbreekbare non-woven stof en verpakkingsfolie gebruikt. Door de gebruikte technologie kan de procedure snel en effectief worden uitgevoerd, waardoor de huid langdurig glad en fluweelachtig blijft. De aangehechte olijf verwijdert wasresten en heeft een verzachtende en rustgevende werking op de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Was en droog de te ontharen lichaamsdelen grondig voordat u met de behandeling begint. Verwarm de plakjes in je handen door krachtig te wrijven. Scheid de pleisters langzaam en voorzichtig in twee delen (beide kunnen worden gebruikt). Plak de pleister gelijkmatig op de huid door deze meerdere keren in de haargroeirichting aan te drukken en glad te strijken. Scheur de pleister eraf met een snelle en stevige beweging tegen de nerven in, evenwijdig aan het huidoppervlak. Elke pleister kan meerdere keren worden gebruikt door deze op de plaats te plakken waar het haar moet worden verwijderd. Was na de procedure de wasresten weg met olijfolie die rechtstreeks op de hand of op een tissue wordt aangebracht. Was de was niet af met water en zeep, gebruik geen borstel of harde spons. Was de onthaarde plekken na de behandeling enkele uren niet met water en zeep en gebruik geen cosmetica op basis van alcohol gedurende enkele uren, omdat deze irritatie kunnen veroorzaken. Voor een effectieve uitvoering van de behandeling wordt aanbevolen dat het haar minimaal 3-4 mm lang is. Gebruik geen pleisters op geïrriteerde, gewonde, zieke of sterk gebruinde huid. Na de procedure kunnen roodheid en verbranding optreden, die binnen enkele dagen verdwijnen. De stroken kunnen worden bijgesneden om haar te verwijderen van kleinere delen van het lichaam, zoals bikini's.

SAMENSTELLING

Glyceryl Rosinate, Ricinus Communis Seed Oil (ricinusolie), Copenicia Cerifera Cera, Aloe Barbadensis Leaf Extract (aloe leaf extract), Argania Spinosa Kernel Oil (arganolie), Helianthus Annuus Seed Oil (zonnebloemzaadolie). Verzachtende olie: Paraffinum liquidum, Chamomilla Recutita Flower Extract (gemeenschappelijke kamillebloem extract), Parfum.

105681

Specifieke referenties

ean13
5901018019204

Joanna SENSUAL Wasstrips...

€ 3,50
group_work Toestemming voor cookies