Fluff Avocado & Niacinamide Scheerschuim 150 ml

€ 6,80
Inclusief belasting

Het vermindert het gevoel van ongemak, waardoor uw huid perfect glad blijft

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

Fluff Avocado & Niacinamide Scheerschuim

Het schuim maakt het scheren gemakkelijker door de huid en haren te verzachten en het risico op ingegroeide haartjes te verkleinen. Avocado-extract en berkenwater zorgen ervoor dat het schuim de huid intensief voedt en hydrateert tijdens het scheren. Het beschermt het tegen beschadiging en versnelt de regeneratie van de opperhuid. Het vermindert het gevoel van ongemak, waardoor uw huid perfect glad en aangenaam aanvoelt.

HOE TE GEBRUIKEN

Goed schudden voor gebruik, de container rechtop houden en de dispenser aandrukken. Breng een kleine hoeveelheid schuim aan op de handpalm en verdeel het vervolgens over een vochtige huid. Gebruik een scheermes. Spoel af met lauw water en dep je huid zachtjes droog. Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan barsten bij verhitting. Vermijd contact met de ogen. Uit de buurt van kinderen houden. Verwijderd houden van hitte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet spuiten boven open vuur of andere ontstekingsbronnen. Niet doorboren of verbranden, ook niet na gebruik. Beschermen tegen zonlicht. Niet blootstellen aan temperaturen hoger dan 50°C. Irriterend voor de ogen. Product voor uitwendig gebruik. Gebruik zoals bedoeld.

SAMENSTELLING

Aqua , Natrium Lauroyl Sarcosinaat, Butaan, Glycerine, Cocamidopropyl Betaine, Propaan, Niacinamide, Propaandiol, Isobutaan, Betula Alba Juice , Persea, Gratissima Fruit Extract, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleaat, Ascorbylpalmitaat, Gehydrogeneerde Palm Glyceriden Citraat, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, Lecithine, Tocoferol, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Natriumhydroxide, Parfum, Citroenzuur, Fenoxyethanol, Trinatrium NTA.

105770
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902539716672

Fluff Avocado & Niacinamide...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies