Mydlarnia Cztery Szpaki Huishoudelijke kwartelzeep 110 g

€ 6,00
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

BESCHRIJVING
< strong > Toen we aan het recept van Kwartel werkten, wilden we een zeep creëren met een eenvoudige maar nobele samenstelling. Een product dat zacht in actie is, maar toch effectief. En vooral - universeel. Omdat Kwartel (zoals de naam enigszins suggereert) is een reep die niet alleen perfect is voor het wassen van de handen, het reinigen van de vloer of het omgaan met stof, maar i do het wassen van het hele lichaam, omdat het maar liefst 80% olijfolie bevat, en we hebben alleen hoogwaardige kokosolie erbij romig en zeer prettig in gebruik.

ACTIE:

Deze romige reep glijdt direct na het inzepen aangenaam en tijdens het gebruik ontstaat er een karakteristiek, niet erg dik schuim met een neutrale geur, waarmee u effectief vuil kunt verwijderen van stoffen, alle oppervlakken om u heen en van ... u . Bovendien zal het het op zo'n prettige en zachte manier doen dat je niet eens beseft dat het schoonmaken al lang achter de rug is. Alsof dat nog niet genoeg is, zijn je handen achteraf schoon (en zacht en glad). Dit betekent één ding: u kunt voor eens en voor altijd afscheid nemen van rubberen handschoenen. Nadat je Quail hebt leren kennen en gaandeweg ontdekt hoe handig het is om het te gebruiken, zul je waarschijnlijk ook merken dat het soms gewoon niet meer loont om de wasmachine te laten draaien. Er is een kans dat je serieus overweegt om over te stappen naar een badkuip en volledig te tarreren en in slow style een gelukkig leven te beginnen ;)

U kunt een kleine hoeveelheid huishoudzeep raspen, de spaanders in water oplossen en de resulterende vloeistof gebruiken om de vloer te wassen of stof te verwijderen - het gaat gemakkelijk om met zelfs extreem hardnekkig vuil. Was het poetsen zo intensief dat je het eigenlijk als trainen zou bestempelen, waarna je zou moeten douchen? Nogmaals - gebruik Quail. Door de milde samenstelling zonder geurstoffen is deze zeep uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige, allergiegevoelige en irritatiegevoelige huid. En ook voor dieren - het bevat geen geurstoffen of wasmiddelen die schadelijk kunnen zijn. Het zal de vacht echter glanzend en schoon maken als nooit tevoren (wat waarschijnlijk niet zal worden goedgekeurd door de belangrijkste belanghebbende, maar laten we er een sluier van stilte op leggen).

HOE TE GEBRUIKEN

Los een beetje zeep op in warm water en gebruik het dan voor de was, het dweilen van de vloer of het afvegen van stof. Je kunt de kubus ook gebruiken als vlekkenverwijderaar - om hardnekkiger vuil van kleding te verwijderen voordat je ze in de wasmachine gooit

SAMENSTELLING

Verzeept: kokosolie, olijfolie.

103678

Specifieke referenties

ean13
5906660352464

Mydlarnia Cztery Szpaki...

€ 6,00
group_work Toestemming voor cookies