Apis Dessert for Skin voedende en regenererende Peeling van chocolade met rietsuiker 700 g

€ 20,80
Inclusief belasting

Voedende en regenererende peeling met chocolade

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Apis Dessert for Skin voedende en regenererende Peeling van chocolade met rietsuiker

Voedende en regenererende bodyscrub van chocolade met rietsuiker, geschikt voor alle huidtypes, behalve de gevoelige en couperosehuid. Exfolieert de huid perfect - verwijdert de dode opperhuid en maakt de huid klaar voor verdere verzorgingsstappen. Verrijkt met extra actieve ingrediënten, verzorgt het de huid al in de peelingfase - het laat het optimaal gehydrateerd, gevoed en licht geolied achter. Tijdens de behandeling worden uw zintuigen verwend door de heerlijke geur van chocolade. Het belangrijkste ingrediënt van de Dessert voor Huidpeeling is rietsuiker, dat verantwoordelijk is voor het mechanisch exfoliërende effect van de opperhuid en het gladmaken van de huid. Al tijdens de peeling krijgt de huid een dosis regenererende ingrediënten, dankzij argan- en zonnebloemolie en sheaboter, die de huid voeden en de reconstructie van de epidermis en de natuurlijke hydro van de huid ondersteunen. Cacao-extract verdient een speciale vermelding - een bron van magnesium, theobromine en cafeïne. Het vult en versterkt de regenererende eigenschappen van andere ingrediënten door de microcirculatie te stimuleren, en de antioxiderende en anti-aging eigenschappen zijn ook waardevol voor de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de peeling aan op de gereinigde huid van het lichaam en masseer met ronddraaiende bewegingen in.Vervolgens afwassen met lauw water met cosmetische handschoenen of onder de douche.

SAMENSTELLING

Glycerine, Sucrose, Sugar , Propyleenglycol, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Cetearyl Alcohol & Ceteareth 20, Cacao, Parfum, Theobroma Cacao (Cacao) Extract, Fenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Argania Spinosa Olie/Argania Spinosa Kernel Olie, Butyrospermum Parkii .

106557

Specifieke referenties

ean13
5901810001759

Apis Dessert for Skin...

€ 20,80
group_work Toestemming voor cookies