ONLYBIO Hair in Balance Limited Edition Conditioner die de haarschubben sluit 200 ml

€ 5,90
Inclusief belasting

Het product is perfect voor de OMO-methode

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
13
Niet op voorraad

ONLYBIO Hair in Balance Limited Edition Conditioner die de haarschubben sluit 200 ml

Conditioner dankzij de samenstelling van melk- en citroenzuur, wordt het product gekenmerkt door een verlaagde pH-waarde en zure reactie. Als gevolg hiervan beïnvloedt het de structuur van het haar, waardoor vocht en waardevolle stoffen erin worden vastgehouden. Het verhoogt ook de weerstand van het haar tegen beschadiging en in het geval van geverfde lokken voorkomt het dat de kleur uitwast. Ongeacht het type porositeit, het haar zal genieten van zijn frisse, gezonde uitstraling en prachtige glans. Het ruikt naar sappige sinaasappel waar je energie van krijgt. Het product is perfect voor de OMO-methode als laatste verzorgingsstap.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op vochtig haar, geperst uit overtollig water. Spoel na een paar minuten.

SAMENSTELLING

Aqua, Cetearyl Alcohol, Coco-Caprylate/Caprate, Behentrimonium Chloride, Prunus Amygdalus Dulcis (Zoete Amandel) Olie, Citroenzuur, Glycolzuur, Melkzuur, Cetrimonium Chloride, Theobroma Cacaozaadboter, Bertholletia Excelsa (Brazilië) Notenolie, Tocoferol, Guar Hydroxypropyltrimoniumchloride, benzylalcohol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, parfum, citral, limoneen, linallol. De exacte samenstelling staat op de verpakking

108843

Specifieke referenties

ean13
5904209844678

ONLYBIO Hair in Balance...

€ 5,90
group_work Toestemming voor cookies