Ava Bio Repair Body Care Borst modellerend Serum 150 ml

€ 11,10
Inclusief belasting

Ze hydrateren, verzachten en verstevigen de huid intensief

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Ava Bio Repair Body Care Borst modellerend Serum 150 ml

Extreem actief, rijk aan natuurlijke grondstoffen, concentraat met push-up effect. AdifylineTM-hexapeptide activeert de vorming van vetcellen die de borststructuur opbouwen, waardoor de buste wordt gevuld en gelift. In-vivo-onderzoeken hebben een toename van het borstvolume tot 1 cm3 binnen 56 dagen bevestigd. Het complex van centella asiatica, walnoot en mispel in het serum verstevigt, regenereert en verbetert de elasticiteit van de huid. Biologische oliën: argan en kokos en karitéboter hydrateren, verzachten en verstevigen de huid intensief en voorkomen striae. Bedoeld voor vrouwen die de vorm en het volume van hun borsten willen verbeteren, blootgesteld aan wisselend lichaamsgewicht, en als huidverstevigende verzorging na de zwangerschap.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik in de ochtend en/of avond. Masseer in de huid van de buste met cirkelvormige bewegingen vanaf de basis van de buste naar de halslijn.

SAMENSTELLING

Aqua , Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerine, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Cocos Nucifera Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Palmitoyl Isoleucine, Dimethicon, Tocopheryl Acetate, Sodium PCA, Centella Asiatica Leaf Extract, Juglans Regia Shell-extract, Pyrus Germanica-extract, Natriumfytaat, Tocoferol, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Isohexadecaan, Cetearylalcohol, Cetylpalmitaat, Olus-olie, Polysorbaat 60, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Sorbitan-isostearaat, Palmitinezuur, Natriumhydroxide , Parfum De huidige samenstelling staat vermeld op de productverpakking

107102

Specifieke referenties

ean13
5906323004785

Ava Bio Repair Body Care...

€ 11,10
group_work Toestemming voor cookies